Domovská stránka > J > Jak Upravit Pdf Adobe?

Jak upravit PDF Adobe?

Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

Přečtěte si více

Jak se Zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak rozdělit soubor PDF? Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

Jak vložit soubor do PDF?

Vložení výběru ze schránky do souboru PDF (Windows)

  1. Otevřete dokument s obsahem, který chcete přidat.
  2. Otevřete soubor PDF, který slouží jako základ pro zkombinovaný soubor.
  3. Zvolte možnost Nástroje > Uspořádat stránky.
  4. Na sekundárním panelu nástrojů zvolte příkaz Vložit > Ze schránky.
Jak převést soubor JPG do PDF? Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Jak převést do PDF a?

OpenOffice. Po spuštění programu PDF-XChange Editor Free otevřete požadovaný PDF dokument, následně v hlavním menu vlevo nahoře zvolte Soubor → Uložit jako (Ctrl+Shift+S). Objeví se dialogové okno s informací o názvu souboru a formátu. V políčku Uložit jako typ vyberte volbu PDF/A dokument. Jak udělat z PDF Word? Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Jak kopírovat text v PDF?

Kopírování textu a obrázků z PDF

  1. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr.
  2. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.
Jak vlozit do PDF podpis? V panelu nástrojů klikněte na ikonu Podepsat a poté zvolte, jestli chcete přidat svůj podpis nebo pouze iniciály. Pokud jste již někdy přidali podpisy nebo iniciály, zobrazí se jako možnosti pro výběr.

Když to vezmeme v úvahu, jak vyplnit formulář v pdf?

Jak vyplnit formulář PDF. Otevřete dokument či formulář PDF v aplikaci Acrobat nebo Acrobat Reader. V pravém panelu klikněte na možnost Fill & Sign , nebo klikněte na ikonu Podepsat na panelu nástrojů. Klikněte na možnost Vyplnit a podepsat.

By Ishmael

Jak ulozit PDF z webu? :: Jak Zaheslovat PDF zdarma?
Užitečné odkazy