Domovská stránka > J > Jak Převést Pdf Do Pdfa?

Jak převést PDF do PDFA?

Po spuštění programu PDF-XChange Editor Free otevřete požadovaný PDF dokument, následně v hlavním menu vlevo nahoře zvolte Soubor → Uložit jako (Ctrl+Shift+S). Objeví se dialogové okno s informací o názvu souboru a formátu. V políčku Uložit jako typ vyberte volbu PDF/A dokument.

Přečtěte si více

Podle toho, jak převést pdf dojpg?

Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.
Podle toho, jak převest pdf? Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Také, jak převést soubor pdf do excelu?

1. Pokud chcete exportovat soubor PDF z Acrobatu do Excelu, pak ze všeho nejdříve otevřete soubor ve formátu PDF v programu Adobe Acrobat Pro DC. 2. V programu Adobe Acrobat Pro DC následně klepněte do nabídky File > Export To > Spreadsheet > Microsoft Excel Workbook. Jak dostat fotky z PDF souboru? Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

Jak vložit do PDF přílohu?

K přidání, odstranění nebo prohlížení příloh se používá panel Přílohy.

  1. Vyberte Nástroje > Upravit PDF > Více > Připojit soubor.
  2. V dialogovém okně Přidat soubory vyberte soubor, který chcete přiložit, a klikněte na tlačítko Otevřít.
Co je to PDF a? PDF/A je oficiální archivační verze formátu PDF definovaná v standardech ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011. Jedná se o zúžení definice formátu PDF tak, aby bylo možné soubory uložené v PDF/A otevřít beze ztráty informace i všemi budoucími verzemi softwarových nástrojů.

Když to vezmeme v úvahu, jak poznám soubor pdf a?

Na tomto místě si zopakujeme, jak ověřit, zda dokument PDF skutečně ve standardu, který deklaruje, je. Po otevření v Acrobatu se, je-li dokument ve standardu PDF/A, objeví nahoře na stránce modrá lišta s nápisem: Tento dokument je zobrazen v režimu PDF/A. Můžete se také zeptat, jak převést soubor pdf na png? Pomocí online nástroje aplikace Acrobat můžete rychle převést soubor PDF na obrázek ve formátu PNG, TIFF nebo JPG v libovolném webovém prohlížeči, jako je třeba Google Chrome. Stačí si vybrat preferovaný formát souboru. Acrobat pak během několika sekund soubor převede na obrázek v kvalitě, které můžete důvěřovat.

Jak vložit PDF soubor na Facebook?

Chcete-li to provést, stačí navštívit stránku skupiny a kliknout na tlačítko „Více“. Výběrem možnosti Přidat soubor můžete vybrat cílový dokument PDF, který chcete nahrát. Mimochodem, na levé straně stránky Skupiny můžete také přidat soubory PDF kliknutím na „Soubory“> „Nahrát soubor“.

By Smoot Giudice

Jak převést soubor z PDF do Wordu? :: Jak vytvořit PDF v telefonu?
Užitečné odkazy