Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Pdf V Telefonu?

Jak vytvořit PDF v telefonu?

Práci s PDF soubory na mobilu může usnadnit aplikace Accumulator PDF Creator. Výkonná aplikace, která se jinak prodává za 470 Kč, je dočasně k dispozici k bezplatnému stažení. Akce je časově omezena, proto se před případným stažením aplikace raději ujistěte, zda je stále nabízena zdarma.

Přečtěte si více

Jak Predelat fotku na JPG?

Převedení fotky z HEIC na JPG pomocí webové stránky

Pokud potřebujete převést pouze pár fotek jednou za čas, řešením může být jednoduchá služba heictojpg.com. Stačí otevřít webovou stránku, nahrát na ni až 5 fotek, počkat na převedení a stáhnout si výsledek.
Lidé se také ptají, jak predelat jpeg na jpg? V podstatě stačí změnit příponu souboru z formátu . jpeg na . jpg a převést soubor z formátu JPEG na JPG. Převod-souboru.cz tento úkol pro vás převezme a převede vaše soubory, i když to není obraz JPEG.

Jak převést z Wordu do JPG?

Nabízíme vám jednodušší a plně automatické řešení: pomocí převod-souboru.cz můžete převést DOCX na JPG online. Stačí nahrát soubor DOCX a automaticky převezmeme konverzi. Jak Přidat stránku do PDF souboru? Přidání stránky do PDF souboru: Vyberte stránku, která se má zobrazit před nově přidanou stránkou, vyberte volbu Úpravy > Vložit a pak vyberte volbu Stránka ze souboru nebo Prázdná stránka. Nová stránka se vloží za aktuálně zobrazenou stránku.

Podle toho, jak uložit stránku v pdf?

Převod HTML stránek na soubory PDF:

  1. Na počítači se systémem Windows otevřete webovou stránku HTML v prohlížeči Internet Explorer, Google Chrome nebo Firefox.
  2. Na panelu nástrojů Adobe PDF klikněte na tlačítko Převést do PDF a zahajte tak převod do formátu PDF.
Jak spojit více souborů do jednoho PDF? V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.

Tak jak anonymizovat text v pdf?

Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj. Můžete se také zeptat, jak upravit dokumenty? Úprava textu v naskenovaném dokumentu

  1. Otevřete naskenovaný soubor PDF v aplikaci Acrobat.
  2. Zvolte příkaz Nástroje > Upravit PDF.
  3. Klikněte na část textu, kterou chcete upravit, a začněte psát.
  4. Vyberte možnost Soubor > Uložit jako a zadejte nový název upravitelného dokumentu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vymazat něco z pdf?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte.

By Thibaut

Jak převést PDF do PDFA? :: Jak spojit více JPG do jednoho?
Užitečné odkazy