Domovská stránka > J > Jak Vratit Vymazany Chat Whatsapp?

Jak vratit Vymazany chat WhatsApp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Přečtěte si více

A další otázka, jak mít whatsapp na dvou telefonech?

Jak používat Whatsapp Web?

  1. Na obrazovce se musí objevit QR kód.
  2. Na telefonu, ve kterém máte nainstalovanou a registrovanou aplikaci WhatsApp, v nabídce vyberte WhatsApp Web a naskenujte QR kód na obrazovce druhého zařízení.
  3. To je vše, nyní budete mít na obrazovce webovou verzi WhatsApp.
Jak Zkopirovat WhatsApp? Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Jak přenést aplikace na nový telefon?

V případě, že používáte synchronizaci s Googlem, se stačí na novém telefonu přihlásit stejným uživatelským jménem a heslem. Během prvního spuštění vám pak bude nabídnuta možnost přenosu dat ze starého telefonu, a to buď z cloudu (tj. z vytvořené zálohy), nebo přes bezdrátovou síť (tj. přímo ze starého mobilu). Jak se vypíná iPhone? Restartování iPhonu

  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.

Když to vezmeme v úvahu, jak dostat data z androidu do iphone?

Klepněte na Přenést data z Androidu

Při nastavování nového iOS zařízení najděte obrazovku Aplikace a data. Potom klepněte na Přenést data z Androidu. (Pokud už jste nastavení dokončili, budete iOS zařízení muset vymazat a začít znova. Jestli ho nechcete mazat, můžete obsah přenést ručně.)
Jak přejít z Androidu na iOS? Při nastavování nového iOS zařízení najděte obrazovku Aplikace a data. Potom klepněte na Přenést data z Androidu. (Pokud už jste nastavení dokončili, budete iOS zařízení muset vymazat a začít znova. Jestli ho nechcete mazat, můžete obsah přenést ručně.)

Může se také zeptat, jak spárovat iphone s androidem bluetooth?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
Jak se pripojit na WhatsApp? Z internetového obchodu Google Play si do svého chytrého telefonu stáhněte aplikaci WhatsApp Messenger. Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo.

Proč mi nefunguje WhatsApp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

By Wilmott Marchione

Jak přenést WhatsApp z Androidu na iPhone? :: Jak převést fotky z Android do iOS?
Užitečné odkazy