Domovská stránka > J > Jak Přenést Whatsapp Z Androidu Na Iphone?

Jak přenést WhatsApp z Androidu na iPhone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Přečtěte si více

Jak přenést data z telefonu na telefon?

Jednoduše připojte k telefonu USB kabel a data přetáhněte do počítače. Pokud se vám nepodařil ani jeden uvedený způsob pro záchranu dat, vždy je možnost navštívit specialistu, který je schopný ledacos přičarovat zpět. Hodit se vám bude třeba v případě, že na rozbitém telefonu nenaběhne ani samotný operační systém. Jak přenést soubory mezi telefony? Varianta přenosu dat mezi Android telefony

Varianta je založená na účtu Google a aktivovaném zálohování a synchronizaci dat. Ve starém telefonu povolíte zálohu dat a synchronizaci kontaktů atd s vaším Google účtem a pak se stačí přihlásit na novém telefonu na stejný účet a obnovit ze zálohy a synchronizovat.

Jak přenést data do nového telefonu Samsung?

Pokud chcete zálohovat data a nastavení telefonu, doporučujeme tento krok provést pomocí počítače s nainstalovanou aplikací Samsung Smart Switch pro PC. Aplikace ji možné stáhnout zde. Zapněte samotnou aplikaci a připojte telefon USB kabelem k počítači. Po krátkém načítání dojde k propojení obou zařízení. Jak prenest Vše že stareho iPhonu do noveho? Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi. Pokud jde o to, jak dlouho trva prenos dát iphone? Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách.

Můžete se také zeptat, jak exportovat kontakty z iphone?

Export vizitky vCard

  1. V Kontaktech na webu iCloud.com vyberte v seznamu kontaktů jeden nebo víc kontaktů.
  2. Na bočním panelu klikněte na. a zvolte Exportovat vCard. Pokud vyberete více kontaktů, z aplikace Kontakty se exportuje jeden soubor vCard obsahující všechny vybrané kontakty.
Jak dát fotky z iPhone do počítače? Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.
  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.

Může se také zeptat, jak se přihlásit do icloud?

Přejděte na iCloud.com a přihlaste se svým Apple ID. Pokud už jste na zařízení přihlášení svým Apple ID a vaše zařízení má Touch ID nebo Face ID, můžete se na web iCloud.com přihlašovat pomocí něj.

By Jammin

Jak se mám dostat do vybitého iPhonu? :: Jak vratit Vymazany chat WhatsApp?
Užitečné odkazy