Domovská stránka > J > Jak Vypnout Chat V Telefonu?

Jak vypnout chat v telefonu?

Postup pro vypnutí chatu na mobilu je následující:

  1. Vpravo nahoře ťukněte na “Menu”.
  2. V přehledu Menu nalezněte položku “Chat”.
  3. Následně se vám vpravo nahoře ukáže tlačítko “Zapnout chat”, které se stisknutím změní na tlačítko “Vypnout chat” a vypíše se vám seznam všech online přátel.

Přečtěte si více

Co delat kdyz nechodi SMS?

Zkontrolujte, zda nemáte plnou paměť pro přijaté SMS. Případně zkuste zapnout a vypnout telefon - je možné, že telefon chybně komunikuje se sítí. Další rady najdete na naší stránce technické podpory. Když to vezmeme v úvahu, co zajistuje end to end? Jak šifrování end-to-end funguje

  • Vytváří se na vašem zařízení a na zařízení, kterému posíláte zprávu.
  • Nesdílí se s Googlem, s jinými zařízeními ani s nikým jiným.
  • Pro každou zprávu se generuje znovu.
  • Smaže se ze zařízení odesílatele po vytvoření zašifrované zprávy, ze zařízení příjemce pak po jejím dešifrování.

Co znamená zamek u SMS?

Pokud vám přístroj někdo ukradne nebo si ho někde zapomenete, můžete na něj poslat SMS s heslem a přístroj bude uzamčen. Dokonce lze nastavit, aby začal houkat. Případnému zloději nepomůže ani když vymění SIM kartu, v tu chvíli se totiž telefon zamkne automaticky. Podle toho, jak zjistit oku vodafone? OKU u Vodafonu zjistíte jednoduše ve vaší zákaznické sekci (Můj Vodafone) na adrese: www.vodafone.cz/muj/prihlaseni. Jakmile se přihlásíte, sjeďte myší dolů do patičky a klikněte na Nastavení služeb - Služby, sjeďte dolů a klikněte na Ostatní - Kódy pro přenos čísla - Vyřeším si sám - Zobrazit.

Také, proč nefunguje můj vodafone?

Pokud vám přihlášení do Můj Vodafone nefunguje a jste si jisti, že zadáváte správné heslo, může to být právě tím, že jsme vám heslo sami změnili na silnější. Nové heslo jsme vám v tom případě poslali SMSkou na kontaktní číslo zákaznického účtu. Proč nejde Vodafone? Pokud připojení funguje, může být příčinou potíží rušení vaší Wi-Fi sítě. Zkuste změnit Wi-Fi kanál. Další podrobné informace k potížím s připojením k internetu najdete v sekci Podpora.

Co je to chatová zpráva?

Služba Vodafone RCS chat umožňuje:

Přes mobilní data nebo Wi-Fi si posíláte zprávy, do kterých můžete přidat i video, fotky nebo jiné soubory. Pro RCS chat nepoužíváte další aplikaci, funguje v rámci výchozí aplikace pro posílání zpráv (SMS/MMS) ve vašem telefonu.
Jak precist SMS přes internet? Na počítači nebo tabletu přejděte na stránku zprávy Google. Chcete-li posílat zprávy z prohlížeče, klikněte vpravo nahoře na “Messages for Web”; nebo si stáhněte aplikaci do PC. Na stránce Googlu bude třeba provést spárování s telefonem. Otevřete v mobilu aplikaci Google Zprávy (Messages)

Jak vypnout Google chat?

Pokud nechcete dostávat duplicitní mobilní oznámení z aplikací Gmail a Chat, vypněte v nastavení zařízení oznámení z aplikace Google Chat.

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Oznámení Nastavení aplikace. Chat.
  3. Vypněte možnost Všechna oznámení z chatu.

By Lemmy Henkey

Co je to účet Microsoft? :: Jak vypnout RCS zprávy?
Užitečné odkazy