Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazaný Chat Messenger?

Jak obnovit smazaný chat Messenger?

Pokud jste někdy smazali konverzaci na Messengeru, určitě víte, že vás známý komunikátor před danou akcí varuje, jelikož toto rozhodnutí nemůžete vzít zpět.

Přečtěte si více

Jak obnovit odstraněné zprávy z Messengeru Iphone?

Stačí kliknout Zprávy Messenger z levého postranního panelu a poté zobrazit podrobnosti v pravém okně. Poté vyhledejte a zkontrolujte zprávu, kterou chcete obnovit. Nakonec klikněte na ikonu Zotavit se zobrazíte smazané zprávy na Facebooku. Jak dohledat smazané SMS? Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.

Jak zobrazit odebranou zprávu?

Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit. Odstraněním zprávutrvale odeberete ze svého seznamu chatů. Mějte na paměti, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze svého seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů osoby, se kterou jste chatovali. Zjistěte, jak odebrat poslanou zprávu. Jak najít staré zprávy v Messengeru? Přístup k historii Messengeru z aplikace Messenger

  1. Otevřete aplikaci Messenger a klikněte na možnost Vyhledávání.
  2. Zadejte hledaný výraz.
  3. Pod nápisem Zprávy, uvidíte všechny konverzace, které obsahují hledaný výraz.
  4. Klepnutím otevřete danou konverzaci.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit tajnou konverzaci na messengeru?

Tajnou zprávu poznáte podle černé barvy zpráv místo výchozí modré. V seznamu konverzací je Tajná konverzace označena opět černým symbolem místo modrého. Jedinou nevýhodou může být fakt, že zprávy jsou uloženy pouze ve dvou komunikujících telefonech; historii tedy nenajdete na Facebooku v prohlížeči či v jiném telefonu. Jak obnovit smazanou konverzaci na iPhone? Znovu spusťte iPhone Data Recovery v počítači. Klikněte na „Obnova dat z iPhone“> „Obnovit ze zálohy iCloud“. Přihlaste se ke svému účtu iCloud a heslu. Vyberte záložní soubor iCloud, který potřebujete, a poté stiskněte tlačítko „Stáhnout“ na pravé straně.

Jak obnovit smazané zprávy iPhone?

obnovit smazanéiPhone

Obnovte své smazané zprávy na svém iPhone pomocí iTunes

  1. Připojte svůj iPhone k iTunes.
  2. V levém horním rohu okna byste měli vidět svůj iPhone, klikněte na něj.
  3. Poté musíte vybrat " Obnovit ze záložní kopie »
Jak obnovit Smazáne SMS? Jak provést Android SMS Recovery
  1. Krok 1. Nainstalujte software pro obnovu SMS systému Android. Android Data Recovery nabízí jednu verzi pro Windows a Mac.
  2. Krok 2. Vytvořte spojení mezi mobilním telefonem a softwarem.
  3. Krok 3. Vyberte ztracenou SMS.
  4. Krok 4. Spusťte obnovu SMS v systému Android.

Můžete se také zeptat, jak vrátit smazané zprávy?

Vaším cílem je, aby software vyhledal data ve vašem telefonu Android. Smazané texty zkuste vyhledat v sekci "Zprávy". Pokud jste smazaný text našli, klikněte na něj. Klikněte na možnost obnovit soubor ve vašem telefonu.

By Ragouzis

Jak najít ztracené soubory? :: Jakou barvu má smaragd?
Užitečné odkazy