Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Screenshot Na Samsung?

Jak se dělá screenshot na Samsung?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat zaznam obrazovky na samsungu?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .
Jak udělat PrintScreen na telefonu? Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Jak sejmout na obrazovce?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Jak udělat výřez z obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Jak udělat screenshot Samsung A40?

Pořízení snímku obrazovky na všech moderních modelech Samsung, včetně S8, S9, S10, A10, A20, A30, A40, A50 atd. Musíte stisknout tlačítka pro snížení a zapnutí zvuku a držet je, dokud se nevytvoří obrazovka. Jak udělat screenshot na Samsungu A52? 1. Jak pořídit snímek obrazovky Samsung Galaxy A32, A42, A52 a A72 pomocí tlačítek. Další věc, kterou byste měli udělat, je současně stisknout boční tlačítko „snížení hlasitosti“ společně s tlačítkem „Napájení“.

Jak udělat screen na Samsungu a12?

Pro kopii obrazovky se musí zmáčknout tlačítko na zamčení telefonu a tlačítko na snížení hlasitosti ve stejný okamžik a to pouze na chvíli (max tak vteřinu). Jak udělat snímek obrazovky? V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Pokud jde o to, jak udělat screenshot na xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

By Sheffield Voran

Jak udělat snímek obrazovky na iphone? :: Jak udělat screenshot na Asus?
Užitečné odkazy