Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Screenshot Na Samsungu A12?

Jak se dělá screenshot na Samsungu a12?

Pro kopii obrazovky se musí zmáčknout tlačítko na zamčení telefonu a tlačítko na snížení hlasitosti ve stejný okamžik a to pouze na chvíli (max tak vteřinu).

Přečtěte si více

Jak udělat PrintScreen na Samsung Galaxy?

Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí. Jak udělat PrintScreen na telefonu? Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Jak udělat screenshot na Samsungu A22?

Jak pořídit snímek obrazovky Samsung Galaxy A22 5g a 4G pomocí tlačítek. Nyní musíte současně klepnout na boční tlačítko „snížení hlasitosti“ společně s tlačítkem „Napájení“. Může se také zeptat, jak vyfotit obrazovku samsung a51? Možnost 2: Používejte gesta

  1. Na Galaxy A51 můžete vytvořit snímek obrazovky pomocí gesta dlaně vaší ruky. Jedná se o rychlý způsob, ale ne vždy to funguje poprvé a samotná možnost se někdy musí aktivovat sama.
  2. Chcete-li pořídit fotografii, musíte posunout obrazovku dlaní ruky.

Jak vyfotit obrazovku Samsung S10e?

Shrnutí: snímek obrazovky na Samsung Galaxy S10e

Stiskněte a podržte tlačítko Home + Power.
Jak natacet obrazovku na Samsungu? Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Jak sejmout na obrazovce?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Podle toho, jak ofotit obrazovku? Zachycení celé obrazovky monitoru nebo displeje

Stiskněte na klávesnici klávesu Print Screen - často zkracováno jako PrtSc, Prt Scr, Print Scrn, Prt Scn, Prt Sc nebo také Prnt Scrn . Nachází se většinou mezi klávesami F12 a Scroll Lock. U notebooků je někdy také potřeba předem podržet klávesu FN.

Jak udělat výřez z obrazovky?

Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

By Servais

Jak udělat fotku obrazovky v mobilu? :: Jak udělat screen na Snapchat?
Užitečné odkazy