Domovská stránka > K > Kde Je Uložen Print Screen?

Kde je uložen Print Screen?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku.

Přečtěte si více

A další otázka, kam se ukládají obrázky print screen?

Pokud potřebujete vytvořit screenshot jen aktivního okna Průzkumníka souborů, prohlížeče nebo třeba okna Nastavení, použijte kombinaci kláves [Alt]+[Prt Sc]. Aktivní okno se uloží do schránky a screenshot potom můžete pomocí kláves [Ctrl]+[V] vložit třeba do e-mailové zprávy a odeslat. Jak ukladat chat na Snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Jak nahrávat obrazovku PC se zvukem?

Nahrajte obrazovku na Windows 10 zdarma se zvukem pomocí herního pruhu

  1. Chcete-li zahájit nahrávání obrazovky ve Windows 10, stačí stisknout klávesovou zkratku Vyhrát + G .
  2. Jakmile kliknete na tlačítko, hrací lišta začne nahrávat.
  3. V pravém horním rohu můžete vidět postup.
Jak udělat screenshot iphone se? Pořízení snímku obrazovky
  1. Proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Stiskněte a pusťte současně postranní tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Klepněte na snímek obrazovky v levém dolním rohu a potom na Hotovo.
  3. Vyberte „Uložit do Fotek“, „Uložit do Souborů“ nebo „Smazat snímek obrazovky“.

Jak nastavit screenshot poklepáním?

Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.
Jak se dělá Print Screen na notebooku? Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Jak zaznamenat video z obrazovky?

Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux. Jak udělat snímek obrazovky Android? Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak vložit printscreen do emailu?

Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

By Conrad

Jak si zobrazit Snap? :: Jak nastavit screenshot poklepáním?
Užitečné odkazy