Domovská stránka > J > Jak Si Zobrazit Snap?

Jak si zobrazit Snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst.

Přečtěte si více

Jak se dělá screenshot na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Podle toho, jak ukladat chat na snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Lidé se také ptají, jak zjistit neci snap?

Snapchat

Jak sledovat něčí Snapchat

  1. Vytvořte si svůj účet zdarma;
  2. Přihlaste se a stáhněte si Snapchatového špeha Snoopzu;
  3. Nainstalujte software.
Jak se znovu podívat na Snap? Jakmile si tedy Snap prohlédnete, přiložte na něj prst a podržte jej. Následně jej oddělejte a na Snap jednoduše klepněte a ten se Vám znovu přehraje. Opakované přehrání lze využít jen jednou u každého Snapu a jen okamžitě po přehrání.

Jak mít velke Snap Score?

Stručně řečeno, skóre Snapchat není nic jiného než součet počtu obrázků. To jste si vyměnili na platformě. To jednoduše znamená, že počet obrázků, které obdržíte nebo budete sdílet, tím vyšší bude skóre Snapchat. Snapchat v podstatě aktualizuje skóre v denních intervalech a ukazuje, jak aktivní je člověk na Snapchatu. Jak nastavit screenshot poklepáním? Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.

Jak se dělá Print Screen?

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane. Jak se dělá Print Screen na notebooku? Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Jak skrýt chat na Snapchatu?

Pokud nechcete, aby ostatní viděli, že s někým komunikujete na Snapchatu, ztlumte upozornění. Můžete přejít na konverzaci a dlouze na ni stisknout, abyste viděli možnosti, klikněte na Upozornění na zprávy. Klepněte na Tichý.

By Constantino

Jak smazat zprávy na Snapchatu? :: Kde je uložen Print Screen?
Užitečné odkazy