Domovská stránka > J > Jak Udělat Částečný Print Screen?

Jak udělat částečný Print Screen?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Tak jak vyfotit jen část obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit. Tak kam se ukladaji vystrizky? Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

Jak sejmout na obrazovce?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Jak udělat snímek obrazovky na mobilu? Pořízení snímku obrazovky

  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. V závislosti na telefonu: Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. V levém dolním rohu se nachází náhled snímku obrazovky. Na některých telefonech najdete ikonu snímku obrazovky.

Jak nastavit snímek obrazovky?

Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Je možné jej okamžitě sdílet ze zobrazené lišty, která se na displeji zobrazí po úspěšně provedeném snímku (tlačítko zcela vpravo).
Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi? snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Můžete se také zeptat, co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku. Slovo screenshot můžeme volně přeložit jako „otisk obrazovky“ nebo „snímek obrazovky“. Kde najdu fotky z Print Screen? Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku.

Kam se ukládají Obrázky Print Screen?

Pokud potřebujete vytvořit screenshot jen aktivního okna Průzkumníka souborů, prohlížeče nebo třeba okna Nastavení, použijte kombinaci kláves [Alt]+[Prt Sc]. Aktivní okno se uloží do schránky a screenshot potom můžete pomocí kláves [Ctrl]+[V] vložit třeba do e-mailové zprávy a odeslat.

By Liscomb Marun

Kam se ukládá Print Screen Mac? :: Jak nahrát obrazovku včetně zvuku?
Užitečné odkazy