Domovská stránka > K > Kde Najdu V Pc Print Screen?

Kde najdu v PC Print Screen?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak se dělá screenshot na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Jak si zobrazit Snap? Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst.

Jak ukladat chat na Snapu?

Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne. Jak udělat snímek části obrazovky? Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Když to vezmeme v úvahu, jak si ofotit stránku?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Jak natocit obrazovku Xiaomi? Jak na nahrávání obrazovky?

  1. Otevřete aplikaci Nahrávání obrazovky.
  2. Na úvodní obrazovce klepněte na oranžové tlačítko s obrázkem kamery, umístěné v pravém dolním rohu.
  3. Tím vyvoláte plovoucí panel, který se zobrazí na displeji.
  4. Stiskněte tlačítko Start na plovoucím panelu – od tohoto okamžiku probíhá záznam videa.

Jak udělat screenshot na Xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).
Podle toho, jak nahravat obrazovku na samsungu? Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Pokud jde o to, jak nahrat obrazovku na samsungu?

Po rootnutí smartphonu s verzí systému KitKat je už jen třeba stáhnout z obchodu Google Play aplikaci Rec. (Screen Recorder). S touto aplikací lze nahrávat až hodinu v kuse s 30 fps, problém je ovšem zvuk, neboť aplikace nahrává pouze zvuk přijímaný mikrofonem.

By Thorbert

Jak si vyrobit vlastní magnet? :: Jak skrýt Microsoft start?
Užitečné odkazy