Domovská stránka > J > Jak Udělat Print Screen Webové Stránky?

Jak udělat Print Screen webové stránky?

Použít standardní klávesu pro zachycení obrazovky PrintScreen (na některých klávesnicích Prt Scr ) a výsledek vložit do grafického editoru a uložit. Klávesovou zkratkou Alt + PrintScreen jde zachytit obsah pouze aktuálního okna. Další šikovný program na tvorbu screenshotů je ShareX.

Přečtěte si více

Jak vystřihnout část obrazovky?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.
Jak udělat snímek obrazovky na notebooku HP? Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

Také, jak nastavit screenshot poklepáním?

A kde, můžete možnost poklepání aktivovat? Stačí přejít do Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk -> Klepnutí na zadní stranu. Dobrou zprávou je, že podobné možnosti má i systém Android, kde je však nutné stáhnout samostatnou aplikaci. Můžete se také zeptat, jak udělat screen na snapu iphone? Jak pořídit snímek obrazovky na Snapchatu, aniž by to věděli? (Android a iOS)

  1. Přejděte do Nastavení a najděte možnost Control Center.
  2. Klepněte na něj a vyberte možnost Přizpůsobit ovládací prvky.
  3. Poté stačí přidat možnost záznamu obrazovky a máte hotovo.

Jak vyfotit celou stranku Iphone?

Otevřete webovou stránku Safari a současně stiskněte tlačítka Spát si objem Up k zachycení obrazu na obrazovce. Jak na Macu napsat &? Nejpoužívanější symboly a jak je psát

  1. Křížek + Option + 1. Zavináč @ Opřion + 2.
  2. Hashtag # Option + 3. Dolar $ Option + 4.
  3. Ampersand & Option + 7. Hvězdička * Option + 8.

Jak napsat na notebooku?

Mnoho znaků jde přitom napsat několika způsoby. Tři základní přístupy jsou psaní pomocí kombinace Alt + Ctrl + “nějaká klávesa“, Shift + “nějaká klávesa“ a Alt + “nějaké číslo“. Poslední jmenovaný způsob se nazývá ASCII, což je prapůvodní znakový kód, který má své uplatnění především u klávesnic s numerickou částí. Jak udělat lomeno na MacBooku? Stiskneme levý Alt a držíme ho zmáčknutý. Na numerické části klávesnice zadáme číselný kód 47. Pustíme levý Alt a / se okamžitě napíše.

Jak tisknout přes mobil?

Jak se tiskne s operačním systémem Android

Pokud ji nemáte, stáhnete si ji z Google Play. Poté proběhne spárování zařízení aplikace a tiskárny. Ty musejí být zapojené ve stejné síti wifi. V aplikaci přidáte tiskárnu, zadáte tisk přes Google Cloud Print a můžete tisknout.

By Elizabeth Stoot

Jak udělat zaznam obrazovky na Macu? :: Jak udělat snímek obrazovky v Macu?
Užitečné odkazy