Domovská stránka > J > Jak Poslouchat Hudbu Bez Sluchatek?

Jak poslouchat hudbu bez Sluchatek?

Máte v zásadě dvě možnosti. Buď písničku pustíte přes hlasitý reproduktor a zařadíte se mezi teenagery, kteří to dělají běžně. Nebo si stáhnete aplikaci Stealth Audio Player, která udělá tu jednoduchou věc, že hudbu pustí nikoliv do hlasitého reproduktoru, ale do sluchátka.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak pustit hudbu přes aux?

Propojte autorádio s mobilem přes USB kabel

Další způsob, jak dostat do auta námi požadovaný hudební formát, je spárování autorádia s mobilem či MP3 přehrávačem přes zvukový vstup AUX-in. Stačí si jen koupit kabel s 3,5mm audio Jackem (na obou stranách je nutné zakončení sameček-sameček).
Můžete se také zeptat, jak prehravat hudbu v autě? Pokud máte zařízení s Androidem a předplatné Apple Music, připojte zařízení k autu a pouštějte si zvukový obsah přes Android Auto. Pokud je v autě integrovaná služba Apple Music nebo Apple Podcasts, můžete poslouchat hudbu a podcasty, aniž byste museli spárovat telefon.

Jak poslouchat hudbu přes Bluetooth?

Pro Bluetooth audio přehrávání připojte Bluetooth telefon k systému vozidla. Další informace o připojení Bluetooth naleznete v části „Spárování a propojení jednotky a Bluetooth telefonu". Pokud je funkce Bluetooth při přehrávání audia ze zařízení Bluetooth odpojena, audio stream se přeruší. Jak pustit hudbu v mobilu? Přehrávat hudbu můžete i díky bezdrátovému propojení telefonu a multimediálního displeje ve voze. To je možné pomocí oblíbených aplikací Apple CarPlay nebo Android Auto, které umožňují zrcadlení chytrého telefonu v multimediálním systému auta.

Také, jak pustit hudbu na apple watch?

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch a klepněte na panel Moje hodinky. Přejděte na položku Hudba a klepněte na ni. Klepněte na Přidat hudbu a vyhledejte skladbu nebo album, které chcete synchronizovat. Vedle hudby, kterou chcete synchronizovat, klepněte na tlačítko Přidat . Také, jak pripojit mobil přes aux? Pokud v autě najdete alespoň jack zdířku s nápisem AUX, máte vyhráno. Stačí propojit telefon s autem pomocí signálového kabelu, zvolit správný vstup a hrajete. Toto už je většinou analogové řešení, kdy je ovládání nutné provádět na telefonu. Pokud vaše rádio nemá chytřejší AUX.

Jak přidělat AUX do auta?

Domontování vstupu AUX

jak situaci řešit, je mnoho. U aut vyrobených řekněme po roce 2006 a vybavených originálním rádiem lze často sluchátkový vstup dodělat. Asi za 150 korun koupíte kabeláž, která se následně připojí do zdířky pro měnič CD.
Jak propojit Transmitter s telefonem? Propojení s mobilem

Na mobilním telefonu zapněte Bluetooth, dejte vyhledat zařízení a propojte s Conect IT CCC-8800-SL. Tím je spojeno. Nyní si můžete v telefonu pustit např. svoji oblíbenou mp3 (wma) nebo Spotify a to se „odešle“ do radia v autě.

Může se také zeptat, jak funguje aux v autě?

Vstup AUX je zdířka umožňující konektivitu (spárování) hudebních přístrojů s multimediálním systémem v automobilu. Vstup AUX umožňuje přenos libovolného audio signálu. Připojení probíhá pomocí signálového kabelu s 3,5 mm JACKEM na obou koncích. Takový JACK má například i většina běžných sluchátek.

By Mariann

Jak pripojit Bluetooth k autu? :: Kde poslouchat pisnicky bez WiFi?
Užitečné odkazy