Domovská stránka > J > Jak Poslouchat Hudbu Na Iphonu Bez Internetu?

Jak poslouchat hudbu na iPhonu bez internetu?

Pokud chcete mít hudbu k dispozici třeba i na cestách, zapněte si na mobilním zařízení mix pro režim offline:

  1. Otevřete aplikaci YouTube Music.
  2. Klepněte na svoji profilovou fotku.
  3. Klepněte na Stažené soubory .
  4. Klepněte na Nastavení .
  5. Aktivujte možnost Stáhnout mix pro režim offline.

Přečtěte si více

Jak poslouchat hudbu offline zdarma?

Pokud jste členem YouTube Music Premium, můžete hudbu poslouchat i offline. Stačí si stáhnout oblíbené skladby a videa do mobilního zařízení. Aby vaše nahrávky zůstaly uloženy, musíte se alespoň každých 30 dní znovu připojit k internetu. Jak prehravat hudbu v iPhone? Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo zařízení Android použijte k ovládání hudby panel přehrávače dole na obrazovce. Na Macu jsou ovládací prvky nahoře na obrazovce. Náhodné přehrávání nebo opakování můžete zapnout nebo vypnout buď tak, že o to požádáte Siri, nebo pomocí ovládacích prvků v aplikaci Hudba.

Jak si stáhnout hudbu do iPhone?

Stahování hudby z Apple Music do iPhonu

  1. Stažení skladby, alba nebo playlistu: Podržte prst na položce, kterou jste přidali do knihovny, a pak klepněte na Stáhnout.
  2. Stahování veškeré přidané hudby: Přejděte do Nastavení > Hudba a zapněte volbu Automatická stahování.
Kde poslouchat pisnicky bez WiFi? Amazon Music Unlimited má v databázi na 60 milionů skladeb a službu najdete také na webu. I placená verze aplikace vás ale možná zaujme: je bez reklam a umožňuje mimo jiné offline poslech nebo neomezené přeskakování. Poslouchat lze jednotlivé skladby, playlisty či stanice, a to i ve vysoké kvalitě formátu FLAC.

Pokud jde o to, kde poslouchat zdarma pisnicky?

Aplikace Hudba Google Play byla nainstalována ve všech zařízeních Android. Můžete uložit až 50,000 skladby. Navíc můžete získat inteligentní doporučení založená na vašich předchozích volbách. Zde můžete vyhledávat a vytvářet neomezené hudební seznamy skladeb. Jak poslouchat hudbu bez reklam? YouTube Premium a YouTube Originals

umožní uživatelům poslouchat na pozadí, stahovat videa a sledovat bez reklam celý obsah platformy YouTube, nejen hudbu. Zpřístupní také pořady a filmy z dílny YouTube Originals (např Cobra Kai, Origin, Wayne, F2 Finding Football nebo Weird City).

Jak prehravat hudbu v mobilu?

Aplikace Music Player je nejlepší bezplatnou aplikací pro přehrávání hudby pro Android v systému 2021. Nyní až do 2021 přitahuje miliony stažení na Google Play. Podporuje všechny populární hudební formáty jako MP3, MP2, AAC, ALAC, M4A, WMA, MAV, AIFF, AC3, APE, MKV, OGG, M4B, RA, RAM atd. Lidé se také ptají, jak poslouchat spotify offline bez premium? Na kartě Vaše knihovna klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře a vyberte Přehrávání. Klepnutím na přepínač Offline přepnete Spotify do režimu offline. Když nyní používáte Spotify, budete moci přehrávat pouze stažené skladby. Pokud použijete Vyhledávání, vrátí pouze skladby, které jsou ve vašem zařízení.

Jak nastavit Apple Music?

AppleApple Music

Na Macu nebo PC

  1. Otevřete aplikaci Hudba nebo iTunes.
  2. Na řádku nabídek nahoře na obrazovce zvolte možnosti Účet > Přihlásit se.
  3. Přihlaste se svým Apple ID a heslem.

By Norri Martling

Jak změnit jazyk na klávesnici? :: Jak sloučit účty na Instagramu?
Užitečné odkazy