Domovská stránka > J > Jak Ořezat Video?

Jak ořezat video?

Chcete-li video oříznout efektivně a rychle, můžete zkusit výkonný nástroj pro ořezávání videa MiniTool MovieMaker . S nejlepším nástrojem pro řezání videa můžete efektivně a dokonale ořezávat video, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům i výkonné funkce. Kromě toho je to bezplatný nástroj.

Přečtěte si více

Jak stříhat videa ve Windows 10?

Aplikace Video Editor. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start . Vyberte Nový video projekt. Jak oříznout okraje videa? Ořezávání videí

Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.

Jak zkrátit video ve VLC?

Jak bylo uvedeno výše, VLC Media Player nemá funkci střihu, abyste mohli přímo vystřihnout klip z videa. Takže když chcete stříhat video, musíte se spolehnout Záznam VLC funkce pro zachycení užitečného obsahu videa a jeho exportování jako nového klipu. Jak ořezat MP4? Výkonné editační funkce, jako je Oříznout, Oříznout, Otočit, Efekty, Vylepšit, 3D a další.

  1. Krok 1Stáhněte a nainstalujte zastřihovač MP4.
  2. Krok 2Rozdělte a ořízněte MP4 na klipy.
  3. Krok 3Vystřihněte požadovanou část z MP4.
  4. Krok 4Exportujte oříznuté soubory MP4.

Jak oříznout video na výšku?

Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat. Jak zmenšit video Windows 10? Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Jak oříznout video ve Windows?

https://online-video-cutter.com/ Můžete kliknout Vyberte soubor v horní části a poté vyberte video soubor nebo jednoduše přetáhněte soubor a nahrajte svůj video soubor, který chcete oříznout. Poté klikněte na Plodina tlačítko dole nebo upravit velikost videa ručně. Nakonec klikněte na Uložit. Jak zkrátit video v PC? Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.

Jak oříznout video na iphone?

Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.

By Dupaix Brend

Jak oříznout video na iphone? :: Jak oříznout video na výšku?
Užitečné odkazy