Domovská stránka > J > Jak Vyndat Sim Kartu Z Telefonu?

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Pokud není žádná klávesa, použijte kancelářskou sponku. Vložte klíč do otvoru v zásobníku takto: A jemně stiskněte, dokud se neobjeví zásobník. Dále ji jemně vypáčte a vytáhněte ze slotu.

Přečtěte si více

Jak vložit SIM kartu do Xiaomi Redmi 9?

Před prvním použitím musíte do telefonu vložit SIM kartu.

  1. Vysuňte pouzdro SIM karty: Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu.
  2. Vložte první SIM kartu:
  3. Vložte druhou SIM kartu:
  4. Zasuňte pouzdro SIM karty:
Podle toho, jak vložit baterii do mobilů aligátor? Vložení baterie a SIM karet

Zasuňte nehet do štěrbiny pod krytem baterie v rohu na zadní straně telefonu a opatrně kryt tahem sejměte. Nejprve vložte jednu nebo dvě SIM kary do připravených pozic. Obrázky u pozic pro SIM kartu znázorňují jakým směrem je třeba SIM kartu vložit.

Tak jak otevřít slot na sim kartu huawei?

Použijte standardní nástroj Huawei pro vysunutí SIM karty

Vložte standardní nástroj Huawei pro vysouvání SIM karty vertikálně do otvůrku na slotu pro SIM kartu (který se nachází na slotu SIM karty nebo vedle něj) lehce zatlačte, dokud slot nevyjede, a poté vyjměte slot na SIM kartu ven.
Kde je SIM karta u Huawei? Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty.

Jak nainstalovat SD kartu do mobilu?

Vstupte proto do nastavení svého telefonu, ve kterém se řiďte následujícím postupem:

  1. Přejděte do Menu.
  2. Zvolte tlačítko Nastavení.
  3. Vyberte si Správu aplikací.
  4. V nabídce vyberte aplikaci, kterou chcete přesunout na externí SD kartu.
  5. Klikněte na možnost Přesunout na kartu SD.
  6. Tuto operaci potvrďte.
Také, jak načíst sd kartu? Pokud čtečku paměťových karet v počítači zabudovanou nemáte, budete muset využít externí čtečku. Také v tomto případě vložíte SD kartu do příslušného slotu a čtečku připojíte do USB v počítači. Počítač by ji měl po chvíli načíst.

Jak vložit do telefonu paměťovou kartu?

Vložení SIM karty a paměťové karty

  1. Otevřete přihrádku na SIM kartu a paměťovou kartu – přiložený nástroj pro otevření přihrádky zasuňte do otvoru u dané přihrádky.
  2. Vložte kartu nanoSIM kontakty směrem dolů do slotu 1 v přihrádce.
  3. Zasuňte přihrádku na SIM karty a paměťovou kartu zpět do slotu.
Také, jak sundat zadní kryt samsung galaxy j5? Nasaďte zadní kryt mobilního telefonu směrem k sobě a držte jej oběma rukama. Opatrně sejměte plášť ze strany protilehlé k bodu otáčení popsanému v předchozím odstavci. Pokud například zjistíte, že váš Samsung Galaxy J5 má otočný bod ve spodní části, zkuste otevřít horní část smartphonu.

A další otázka, jak vyndat baterii samsung?

V první je bude nutné odšroubovat šrouby na zadní straně zařízení, které drží kryt dohromady s telefonem. Následně šroubky po obvodu zařízení, po jejichž odšroubování se dostanete skoro až k samotné baterii, ještě ovšem stojí v cestě kruhový kryt hned nad baterií, jehož šrouby je též třeba vyndat.

By Stolzer

Jak otevřít soubor TXT? :: Jak otevřít zadní kryt telefonu?
Užitečné odkazy