Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zadní Kryt Samsung?

Jak otevřít zadní kryt Samsung?

Ukazováky na spodní přední hranu MT a palce na horní stranu ( mačkat jakoby dolů ) a protisměrně otevřít. Po "nácviku" jde otevírat snadno.

Přečtěte si více

Jak otevřít mobil?

Nasaďte zadní kryt mobilního telefonu směrem k sobě a držte jej oběma rukama. Opatrně sejměte plášť ze strany protilehlé k bodu otáčení popsanému v předchozím odstavci. Pokud například zjistíte, že váš mobilní telefon má ve spodní části otočný bod, zkuste otevřít horní část smartphonu. Podle toho, jak otevřít zadní kryt telefonu? Budete se muset vybavit buď nahřívací sadou, která lepidlo roztaví, nebo horkovzdušnou pistolí, případně fénem. A po několika sekundách / minutách zahřívání, kdy se lepidlo uvolní, budete moct kryt otevřít pomocí malého plochého šroubováku nebo třeba i kytarovým trsátkem.

Jak sundat kryt z mobilů aligátor?

Text návodu: zasuňte nehet do štěrbiny pod krytem baterie na zadní straně telefonu a opatrně kryt tahem sejměte. Jak sundat kryt Xiaomi Redmi Note 8? Barevné kryty mají v pravém spodním rohu výřez pro páčidlo. Obvykle používám plochý šroubovák, co mám na noži.

Jak otevrit kryt SIM?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností. Podle toho, jak otevřít sim? Spona, připínáček nebo špendlíky

Série předmětů, které snadno najdeme doma nebo v kanceláři jsou to připínáčky, špendlíky nebo kancelářské sponky. Díky nim můžeme mít kdykoli přístup k zásobníku SIM v našem telefonu Android. V případě potřeby je tedy prezentována jako velmi jednoduchá volba.

Podle toho, jak otevřít slot na sim kartu huawei?

Použijte standardní nástroj Huawei pro vysunutí SIM karty

Vložte standardní nástroj Huawei pro vysouvání SIM karty vertikálně do otvůrku na slotu pro SIM kartu (který se nachází na slotu SIM karty nebo vedle něj) lehce zatlačte, dokud slot nevyjede, a poté vyjměte slot na SIM kartu ven.
Jak se otevírá Huawei? 1. Otevřete zadní kryt: Otočte telefon zadní stranou k sobě. Uchopte zadní kryt telefonu z levé strany a nadzvedněte jej.

Jak vložit baterii do mobilů aligátor?

Vložení baterie a SIM karet

Zasuňte nehet do štěrbiny pod krytem baterie v rohu na zadní straně telefonu a opatrně kryt tahem sejměte. Nejprve vložte jednu nebo dvě SIM kary do připravených pozic. Obrázky u pozic pro SIM kartu znázorňují jakým směrem je třeba SIM kartu vložit.

By Bailey Menes

Jak vložit SIM kartu do Xiaomi Redmi 9? :: Jak otevřít paměťovou kartu?
Užitečné odkazy