Domovská stránka > J > Jak Smazat Poznámku Ve Wordu?

Jak smazat poznámku ve Wordu?

Odstranění komentáře

  1. Klikněte na komentář, který chcete odstranit.
  2. Na kartě Review (Revize) klikněte v části Comments (Komentáře) na Delete (Odstranit). Tip: Komentář můžete odstranit také tak, že kliknete na tlačítko Zavřít v pravém horním rohu bubliny komentáře.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak odstranit všechny poznámky pod čarou?

Pokud chcete najít a odebrat všechny poznámky pod čarou nebo vysvětlivky, použijte nástroj Najít a nahradit:

  1. Umístěte kurzor do horní části dokumentu a potom otevřete dialogové okno Rozšířené hledání a nahrazení.
  2. V dialogovém okně Najít a nahradit klikněte na kartu Nahradit.
A další otázka, jak vytisknout word bez komentářů? Chcete-li zabránit tisku poznámek a komentářů, v tiskovém okně Wordu 2007 a nižších verzí vyberte v roletce Vytisknout možnost Dokument. Ve Wordu 2010 zvolte Soubor > Tisk a v panelu vlevo v sekci Nastavení klepněte na tlačítko Tisknout všechny stránky. V rozbalené nabídce pak odznačte volbu Tisk revizí.

Můžete se také zeptat, jak změnit číslování poznámek pod čarou?

Změna číslování a rozvržení poznámky pod čarou

  1. Zvolte možnost Text > Volby poznámek pod čarou dokumentu.
  2. V záložce Číslování a formátování vyberte volby, které určují schéma číslování a vzhled formátování čísla odkazu a textu poznámky pod čarou.
Jak odstranit komentáře? Klikněte pravým tlačítkem myši na komentář a zvolte Odstranit komentář. Pokud chcete odstranit všechny komentáře v dokumentu, přejděte na kartu Revize, klikněte na šipku dolů u možnosti Odstranita zvolte Odstranit všechny komentáře v dokumentu. Vyberte obsah, ke který chcete přidat komentář.

Jak udělat bublinu ve Wordu?

V aplikaci Word 2010 klepněte na kartě Revize klepněte a potom klepněte na tlačítko Možnosti sledování změn ve skupinovém rámečku Sledování změn ve skupině Sledování . V bublinách oblasti Použít bubliny (tisk a rozložení webové stránky) nastavena na hodnotu nikdy. Jak vytisknout Word s revizemi? Tisk komentářů v dokumentu

  1. Otevřete dokument s komentáři. Pokud se možnost komentářů hned nezobrazí, přejděte na Revize > Zobrazit revize a v seznamu vyberte jenom Komentář.
  2. Klikněte na Soubor > Tisk.
  3. V části Nastavení vyberte Tisknout revize.
  4. Vyberte Tisk. Dokument se vytiskne s komentáři.

Jak uložit ve Wordu dokument bez revizi?

Zobrazení nebo skrytí značek (Word pro iPhone)

  1. Na kartě Revize klepněte na Zobrazit pro revize.
  2. Klepněte na požadovanou možnost: Všechny revize (vložené) zobrazují konečný dokument se zobrazenými zobrazenými změnami. Konečný dokument se bez sledované změny zobrazí bez revize.
Můžete se také zeptat, jak vytisknout word dokument? Na pásu karet vyberete Soubor ze zobrazeného menu Tisk a zobrazí se vám okno pro tisk kde v pravé části vidíte, jak dokument bude vypadat. Máte-li stránek více, můžete se dostat na další pomocí šipek umístěných v dolní liště. Zpět na seznam kapitol o tisku ve Wordu.

Tak jak upravit poznámky pod čarou?

V zobrazení poznámky pod čarou nebo vysvětlivka klikněte na Formát poznámek pod čarou nebo formátováním vysvětlivek zobrazte dialogové okno Možnosti formátování , ve kterém můžete změnit velikost, písmo a odsazení jedné nebo všech poznámek pod čarou nebo vysvětlivek.

By Rondon

Jak odepnout počasí z hlavního panelů? :: Kde je na klávesnici Delete?
Užitečné odkazy