Domovská stránka > J > Jak Smazat Instagram V Aplikaci?

Jak smazat Instagram v aplikaci?

Pomocí vašeho instagramového účtu se přihlaste a z rozbalovací nabídky vedle textu Proč chcete svůj účet odstranit? vyberte důvod, proč jste se k odstranění účtu rozhodli. Až jakmile vyberete důvod, tak se zobrazí možnost pro odstranění účtu.

Přečtěte si více

Jak smazat účet na Instagramu 2021?

? Jak smazat Instagram úplně?

  1. Otevři si stránku na webu na odstranění Instagram účtu.
  2. Přihlaš se na Instagram účet, který chceš odstranit.
  3. Z nabídky musíš vybrat jednu z odpovědí na otázku Proč chcete svůj účet odstranit?
  4. Znovu zadej své heslo.
  5. Klikni na Trvale účet odstranit.
Podle toho, jak skryt koho sleduji na instagramu? Soukromí si nastavíte v menu svého profilu, kde najdete Nastavení a sekci Účet. Tady je jednoduché přepínání mezi soukromým a veřejným účtem. Po přepnutí na soukromý účet zůstanou všichni sledující, které máte. Pro ně se nic nezmění.

Tak jak skrýt koho sleduji na instagramu?

Pokud chcete skrýt přehled všech účtů co na Instagramu sledujete, tak jedině tak, že si přepnete účet do soukromé podoby. Zůstane tak viditelný účet, profilová fotka, popisek (bio) a počet sledujících i sledovaných. Ty ale nebude možné zobrazit. Jak odebrat označení v komentari na Instagramu? Chcete-li označení odebrat, tak přejděte na váš profil, a poté nad vašimi příspěvky klepněte na ikonu panáčka v záložce. Poté si konkrétní příspěvek rozklikněte a vpravo nahoře klepněte na tři tečky. Z menu pak vyberte Možnosti označení, a poté buď Odebrat mě z příspěvku, anebo Skrýt na mém profilu.

Jak opravit komentar na Instagramu?

Nad fotkou nebo videem klepněte na (iPhone) nebo (Android). Klepněte na Upravit. Upravte, odstraňte nebo přidejte popisek příspěvku a potom klepněte na Hotovo (iPhone) nebo (Android). Pokud jde o to, jak zrusit odesilani zprávy na instagramu? Vyberte příslušnou konverzaci a přejděte na zprávu, jejíž odeslání chcete zrušit. Na zprávu klepněte a přidržte. Klepněte na Zrušit odeslání a volbu potvrďte klepnutím na Zrušit odeslání (iPhone) nebo klepněte na Zrušit odeslání zprávy a volbu potvrďte klepnutím na Zrušit odeslání (Android).

Jak smazat účet na Instagramu iPhone?

Jak odstranit účet Instagram na iPhone

Krok 1Spusťte na svém iPhone aplikaci Instagram a klepněte na ikonu profilu v pravém dolním rohu. Krok 2Přejít na Nastavení v pravém horním rohu a poté centrum nápovědy. Krok 3Klepněte na Základy > Začínáme > Odstranit Váš účet > Jak odstraním svůj účet.
Proč si smazat Instagram? Nejnovější studie prokazují, že používání sociálních sítí zvyšuje deprese, úzkosti a pocity nespokojenosti sám se sebou. Obzvláště to pak platí pro Instagram, kde se srovnáváme s tzv. referenčními skupinami. Dříve platilo, že ve třídě nebo v našem okolí byl někdo „chytřejší“‎ nebo třeba „hezčí“‎.

Jak skryt před nekym fotku na Instagramu?

Kromě klasických příspěvků, publikovaných ve feedu, Instagram umožňuje určitou ochranu soukromí také ve stories. První variantou je navštívení profilu, kterému chcete ve sledování zabránit. Kliknutím na tři tečky v pravém horním rohy se zobrazí možnosti, kde stačí zvolit možnost skrýt příběh.

By Gastineau

Jak pripojit internet do domu? :: Jak zacit vydelavat na OnlyFans?
Užitečné odkazy