Domovská stránka > J > Jak Smazat Metadata Ve Wordu?

Jak smazat metadata ve Wordu?

V dialogovém okně Kontrola metadat zaškrtněte políčka u typů skrytého obsahu, který chcete zkontrolovat. Klikněte na Zkontrolovat. Prohlédněte si výsledky kontroly v dialogovém okně Kontrola metadat. Klikněte na položku Odebrat vše vedle výsledků kontroly pro typy skrytého obsahu, které chcete odstranit z dokumentu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak odstranit exif informace?

Klikněte na snímek pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte »Vlastnosti«. Přejděte na záložku »Podrobnosti« a dole najděte volbu »Odebrat vlastnosti a osobní informace«. V nově otevřeném okně máte možnost vlastnosti odebrat. Jak vypnout metadata? Odstranění metadat ve Windows

Pokud kliknete pravým tlačítkem myši na soubor, vyberete možnost Vlastnosti a následně se přepnete na kartu Podrobnosti, dostanete informace o uložených metadatech jako na dlani. V případě, že je budete chtít odebrat, stačí využít odkaz zcela dole – Odebrat vlastnosti a osobní informace.

Jak zmenit metadata?

Úpravy nebo přidávání metadat dokumentu

  1. Zvolte Soubor > Vlastnosti, klikněte na záložku Popis a pak klikněte na Další metadata.
  2. Ze seznamu na levé straně vyberte Další možnosti.
  3. Chcete-li metadata upravit, proveďte libovolné z následujících úkonů, a pak klikněte na OK.
Může se také zeptat, jak zkontrolovat metadata? Vyzkoušejte to!
  1. Otevřete dokument, u kterého chcete zkontrolovat skrytá data a osobní údaje.
  2. Vyberte Soubor > Informace.
  3. Vyberte Zjistit možné problémy > Zkontrolovat metadata.
  4. Vyberte typy obsahu, které chcete zkontrolovat, a pak vyberte Zkontrolovat.
  5. Prohlédněte si výsledky.

Jak zbavit email metadat?

a) Microsoft Office

K odstranění metadat z dokumentů Office, proveď následující: Klikni pravým na dokument a klikni na Vlastnosti (Properties) Jdi do záložky Detaily (Details) a klikni na Odstranit nastavení a osobní informace (Remove Properties and Personal Information). Vyber vše a data odstraň.
Podle toho, jak odstranit z fotografie datum? Odstranit metadata lze i pomocí opensource editoru fotografií s názvem GIMP. Stačí fotografii v GIMPu otevřít a následně kliknout na Soubor > Export As… Zde pak zvolte název nového souboru, klikněte na Exportovat a v dalším okně klikněte na Rozšířené volby a odškrtněte možnost Uložit data EXIF.

Jak odstranit z fotky lidí?

Jednoduše v aplikaci. Bye Bye Camera, jak se vtipně nazývá nová aplikace jednoduše vymazává jakékoli lidi z fotek, které vyfotíte. Tvůrcem je umělec vystupující pod pseudonymem "Damjanski" s jeho uměleckým uskupením Do Something Good. Tak jak změnit metadata jpg? Jak zobrazit a upravit metadata JPG

  1. Otevřete bezplatný online nástroj GroupDocs.
  2. Klepnutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor JPG nebo přetáhněte soubor JPG.
  3. Váš soubor bude vykreslen za vás v našem editoru metadat.
  4. Zobrazení a aktualizace vlastností metadat JPG.

Jak odstranit metadata z fotky Iphone?

Fotogalerie. V případě, že deaktivujete zahrnutí možnosti Místo, tak se z fotografie při sdílení automaticky odstraní veškerá metadata o poloze. Jestliže navíc k tomu deaktivujete také Všechna data fotek, tak se při sdílení společně se snímkem neodešle historie úprav a další metadata.

By Elena

Jak odstranit jednu fotku z Instagramu? :: Jak odstranit lepící pásku z oken?
Užitečné odkazy