Domovská stránka > K > Kde Je Na Klávesnici Delete?

Kde je na klávesnici Delete?

Klávesa Delete (anglicky odstranit) se nachází na počítačové klávesnici v oblasti systémových kláves. Značí se zkratkou Del. Slouží k vymazání znaku na pozici kurzoru během psaní, na rozdíl od klávesy Backspace, která maže znak na pozici před kurzorem.

Přečtěte si více

Jak vypnout funkci Insert?

Jako klávesa Insert může sloužit i znak 0 na numerické klávesnici. Aktivace/deaktivace - kombinací kláves SHIFT+0. Jak dát na PC?

PC

ZktratkaVysvětlení/použití
Ctrl + avybrat vše (All)
Ctrl + ckopírovat (Copy)
Ctrl + vvložit (Paste)
Ctrl + xvyjmout

Jak se píše děleno na klávesnici?



dělení

DěleníLevý AltPravý Alt
÷Ctrl + Alt + úAltGr + ú
Kde je na klávesnici děl? 02. K obyčejnému odstranění textu, souboru či složek slouží samostatná klávesa DELETE (z angl. = odstranit), která má na klávesnici své důležité místo. U standardní klávesnice je umístěna nahoře nad navigačními šipkami, u klávesnic s notebooky či jiných typů klávesnic se její umístění mění.

Kde je na Mac Delete?

Pro mnohé je překvapení, že klávesu Delete byste na Macu hledali marně. Můžete nalézt pouze klávesu Backspace, která však maže text v opačném směru. Pokud klávesu Delete postrádáte, stačí v kombinaci s klávesou Backspace držet i klávesu Fn a Delete je na světě. Kde je klávesa return na Macu? Ekvivalenty kláves Windows na klávesnici Macu

Logo Windows: Stiskněte Command (⌘). Backspace nebo Delete: Stiskněte Delete. Enter nebo ⏎: Stiskněte Return.

Jak na MacBooku udělat Delete?

Control-H: Smaže znak vlevo od kurzoru. Místo toho můžete také použít klávesu Delete. Control-D: Smaže znak vpravo od kurzoru. Místo toho můžete také použít zkratku Fn-Delete. Jak vypnout přepisování? Vypněte režim přepisování:

  1. Klikněte na Soubor > Možnosti.
  2. Klikněte na možnost Upřesnit.
  3. V části Možnosti úpravzrušte zaškrtnutí políček použít klávesu INSERT k ovládání režimu přepisování a zaškrtávacích políček používat režim přepisování .

Můžete se také zeptat, jak zapnout přepisování ve wordu?

V Word zvolte Možnosti >souboru. V dialogovém okně Možnosti aplikace Word zvolte Upřesnit. V části Možnosti úpravproveďte jednu z těchto akcí: Pokud chcete k ovládání režimu přepisování použít klávesu Insert, zaškrtněte políčko Ovládat přepisování pomocí klávesy Insert.

By Tonya

Jak smazat poznámku ve Wordu? :: Jak zakázat video na YouTube?
Užitečné odkazy