Domovská stránka > J > Jak Poslat Sms Pod Jinym Číslem?

Jak poslat SMS pod jinym číslem?

Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel.

Přečtěte si více

Jak poslat SMS zdarma do Vodafone?

Díky prémiové SMS bráně Esemes.cz můžete posílat SMS zdarma na Vodafone. Esemesky lze posílat pouze na česká mobilní čísla operátora z jednoduchého formuláře na internetu nebo na Facebooku. Jak poslat zprávu? Psaní zpráv

  1. Do pole "Komu“ zadejte e-mailovou adresu příjemce.
  2. Do pole "Předmět:" zadejte krátký popis předmětu zprávy.
  3. Do pole pro text zprávy napište text.
  4. Připravenou a napsanou zprávu poté odešlete kliknutím na tlačítko "Odeslat e-mail".

Jak sdílet SMS?

Sdílení vyvoláte tak, že v aplikaci kliknete na ikonu Sdílení (tři spojené tečky), nebo v menu najdete položku Sdílet… Následně se objeví okno s nabídkou všech aplikací, které mohou data přijmout. Vyberete kterou aplikaci chcete, a ta se otevře a dále se sdílenými daty pracujete v ní. Jak napsat textovou zprávu? Stačí na odeslanou (ale nedoručenou) iMessage v konverzaci podržet prst, a poté z menu, které se zobrazí, vybrat možnost Poslat jako textovou zprávu. Tímto způsobem ručně urychlíte odeslání iMessage jako SMS.

Jak poslat SMS z Gmailu?

Stačí jen propojit telefon s počítačem a Google účtem. Zprávy SMS budou dostupné na stránce messages.android.com (zatím nefunguje). Na ní se po přihlášení zobrazí QR kód, který pak naskenujete do telefonu. Poté již budete moc používat Zprávy pro Android i na počítači. Také, proč nejdou odesílat sms o2? Vypněte a zapněte telefon

Pokud vám nejde odeslat SMS, nejprve vypněte a pak zapněte telefon. Je totiž velmi pravděpodobné, že váš smartphone jenom chybně komunikuje se sítí. Jestli vám po zapnutí telefonu půjdou SMS odesílat, problém je vyřešen.

Jak poslat zprávu bez kreditu?

Je určena zákazníkům operátora, kteří nemohou ze svého mobilu volat nebo posílat textové zprávy kvůli blokování hovorů nebo vyčerpanému kreditu. Takový člověk může své blízké oslovit vytočením následujícího kódu: *101*telefonní číslo volaného bez mezer#. Tedy například *101*602123456#. Můžete se také zeptat, co znamená zkratka po? Popis: Výkaz zisku a ztráty je jednou z hlavních finančních výkazů společnosti, které vykazují zisk a ztrátu.

Co znamená v SMS JJ?

Význam: JJ = zkratka pro "jo jo" - vyjadřující souhlas. V podstatě je to synonymum pro "ano". Při anglicky psaném chatu může označovat "just joking" - volně přeložitelné jako "dělám si srandu" - způsob jak dát adresátovi vědět, že to, co jsem napsal není myšleno úplně vážně.

By Morgan

Jak odfaxovat dokument? :: Jak přenést data do nového telefonu Xiaomi?
Užitečné odkazy