Domovská stránka > J > Jak Odfaxovat Dokument?

Jak odfaxovat dokument?

Existuje jich nepřeberné množství - my doporučujeme využít FaxZero, eFax nebo GotFreeFax.com. Tyto stránky fungují tak, že na ně nahrajete dokument, který si přejete odfaxovat a služba se o to bezplatně postará.

Přečtěte si více

Jak poslat fax z mobilu?

Odeslání faxu z telefonu: Aplikace FAX. PLUS pro Android vám umožňuje odesílat faxy kdekoli a kdykoliv az libovolného zařízení bez nutnosti mít fax, pevné telefonní služby nebo jiné specifické zařízení. Jak poslat fax do zahraničí? Pomocí číselných tlačítek zadejte kód země, místní předvolbu a faxové/telefonní číslo. Stisknutím tlačítka [ ] (Opakovat/Pozastavit) přidáte podle potřeby prodlevu na konec faxového/telefonního čísla a stiskněte tlačítko [OK]. Na konci faxového čísla se zobrazí písmeno <P>.

Kde mohu poslat fax?

Jednou z nich je web https://faxzero.com/. Použití je jednoduché, stačí zadat jméno, e-mail a telefon u záložky Sender Information (to jste vy) a u příjemce (Receiver..) vyplnit jméno a číslo faxu. Jak se používá fax? Fax čte (skenuje) psaný text nebo obrázek z papíru (typicky velikosti A4), rozkládá jej na body (pixely) a pošle jej v binární formě pomocí telefonní linky na jiný faxový přístroj. Ten zprávu přijme a vytiskne její kopii na papír nebo ji uchová elektronicky.

Kolik stojí poslat fax?

Před aktivací služby je nutné zaplatit předplatné na první měsíc ve výši 250 Kč + 53 Kč DPH = 303 Kč, případně předplatné 3000 Kč + 630 Kč DPH = 3630 Kč, pokud si zvolíte předplacenou službu. Tak jak poslat fax zdarma? Jak posílat faxy bez faxu

  1. Faxzero. Služba Faxzero je vhodná pro všechny, kteří skutečně potřebují jednou za deset let odeslat Fax a nechtějí se nikde registrovat, platit nebo přihlašovat.
  2. PopFax. Služba PopFax je oproti Faxzero již opravdu jiná liga.
  3. eFax.

Jak poslat fax přes email?

Jak to funguje:

  1. jednoduše napište email a jako adresáta uveďte faxové_čí[email protected].
  2. do přílohy vložte dokument, který chcete odfaxovat.
  3. do předmětu emailu uveďte Vaše heslo, které od nás dostanete přiděleno a nebo si libovolné heslo zvolíte přímo při registraci.
  4. ihned po odeslání emailu se začne dokument faxovat.
A další otázka, jak poslat fax z počítače? K odesílání a příjmu faxů ve Windows slouží program s názvem Nástroj fax a skener. Najdete jej klasicky v nabídce Start. Nezbytnou podmínkou pro jeho použití je přítomnost faxmodemu v počítači.

Jak udělat fax?

Stačí napsat email a připojit přílohu a jako příjemce uvést [email protected]. Email se odfaxuje i s přílohou a ihned dostanete emailem výsledek faxování.

By Kleon

Jak přijmout fax? :: Jak poslat SMS pod jinym číslem?
Užitečné odkazy