Domovská stránka > J > Jak Poslat Sms Na Mobil?

Jak poslat SMS na mobil?

Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.

Přečtěte si více

Jak poslat zprávu na mobil?

zprávu

Uveďte kontakt.

  1. Když začnete psát jméno člověka, kterému chcete poslat zprávu, telefon by vám měl automaticky nabídnout možnosti, ze kterých si budete moci vybrat.
  2. Můžete si také vybrat někoho ze seznamu kontaktů a napsat mu zprávu.
Jak napsat textovou zprávu? Stačí na odeslanou (ale nedoručenou) iMessage v konverzaci podržet prst, a poté z menu, které se zobrazí, vybrat možnost Poslat jako textovou zprávu. Tímto způsobem ručně urychlíte odeslání iMessage jako SMS.

Jak napsat sám sobe?

WhatsApp ale bohužel neumožňuje poslat si zprávu sami sobě. Nicméně následující trik vám něco takového umožní: Vytvořte si ve spolupráci se svým kamarádem v tomto programu novou skupinu a informujte ho předem, že ho později ze skupiny vyhodíte. Jak odeslat anonymni SMS? Použijte anonymní SMS web

Na síti je a web specializující se na zasílání anonymních SMS. Jeho obsluha je velmi jednoduchá, zadáte své telefonní číslo, telefonní číslo příjemce a poté zprávu. A místo udělá zbytek! Musíte jen respektovat limit odesílání 145 znaků, aby byla žádost přijata.

Co to znamená SMS?

Služba krátkých textových zpráv (zkratka SMS z anglického Short message service) je název pro službu dostupnou na většině digitálních mobilních telefonů. Zprávu lze posílat mezi mobilními telefony, jinými zařízeními, na pevné telefony nebo přes internet. A další otázka, jak poslat sms pod jinym číslem? Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel.

Pokud jde o to, jak poslat zprávu?

Psaní zpráv

  1. Do pole "Komu“ zadejte e-mailovou adresu příjemce.
  2. Do pole "Předmět:" zadejte krátký popis předmětu zprávy.
  3. Do pole pro text zprávy napište text.
  4. Připravenou a napsanou zprávu poté odešlete kliknutím na tlačítko "Odeslat e-mail".
Podle toho, jak poslat sms na email? Automatické přeposílání SMS zpráv na další telefonní číslo umí například chytrá aplikace YAATA – SMS/MMS messaging nebo SMS Forwarder & Messaging to Email Auto Forward. Druhá ze jmenovaných aplikacích zvládne přeposílání SMS zpráv nejen z telefonu na telefon, ale také z telefonu na e-mail.

Jak sdílet SMS?

Sdílení vyvoláte tak, že v aplikaci kliknete na ikonu Sdílení (tři spojené tečky), nebo v menu najdete položku Sdílet… Následně se objeví okno s nabídkou všech aplikací, které mohou data přijmout. Vyberete kterou aplikaci chcete, a ta se otevře a dále se sdílenými daty pracujete v ní.

By Cocke

Jak napsat textovou zprávu místo iMessage? :: Jak si odemknout klávesnici?
Užitečné odkazy