Domovská stránka > J > Jak Spárovat Apple Watch S Jiným Telefonem?

Jak spárovat Apple Watch s jiným telefonem?

Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky.

Přečtěte si více

Jak zprovoznit chytre hodinky?

Ujistěte se, že jsou chytré hodinky nabité a na telefonu je povolena technologie Bluetooth. Spusťte aplikaci Wear OS by Google a podle pokynů na obrazovce spárujte hodinky. Pokud se nepřipojí, zkontrolujte nabídku Bluetooth na telefonu. Pokud jsou v seznamu zařízení uvedeny chytré hodinky, odeberte je. Podle toho, jak sparovat watch s novym telefonem? Potřebujete další pomoc?

  1. Smažte Apple Watch.
  2. Nastavte nový iPhone a přihlaste se k iCloudu.
  3. Na novém iPhonu otevřete aplikaci Watch a spárujte hodinky s novým iPhonem.
  4. Zkuste provést obnovení ze zálohy.
  5. Dokončete nastavení podle pokynů na obrazovce.
  6. Teď už můžete Apple Watch začít používat s novým iPhonem.

Jak Sparovat Galaxy Watch s iPhonem?

Nové hodinky Samsung k iPhonu nepřipojíte. Ještě v něčem jsou si hodinky Samsung a Apple velmi podobné, ale dobrá zpráva to není. Samsung oficiálně oznámil, že nové hodinky Watch 4 a Watch 4 Classic budou fungovat pouze se systémem Android a s iPhonem je prostě nepropojíte. Jak zrušit spárování Apple Watch bez telefonu? V případě, že chcete zrušit spárování vašeho Apple Watch aniž byste museli používat svůj telefon, pak vám nezbude nic jiného než reset vaše chytré hodinky Apple. Buďte opatrní, když si vyberete Vymazat obsah a nastavení, všechna vaše data i nastavení budou odstraněna z vašeho Apple Watch.

A další otázka, jak se odhlasit z apple watch?

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch. Přejděte na panel Moje hodinky a klepněte na Všechny hodinky. Vedle hodinek, jejichž spárování chcete zrušit, klepněte na tlačítko informací . Klepněte na Zrušit spárování Apple Watch. Podle toho, jak spárovat hodinky s messengerem? hodinekspárování

Výrobce zařízeníNázev aplikace
Amazfit, Xiaomi, HuamiMi Fit, Zepp, nebo Xiaomi Wear

Proč mi nejdou spárovat hodinky s telefonem?

řešení je vybít hodinky a zapínat tlačítkem až nepůjdou zapnou vůbec. Pak připojit hodinky na nabíječku a mělo by se zobrazit datum 01/01 a 09:00 hod. Tím se hodinky restartují do továrního nastavení a půjdou párovat. Po spárování doporučuji aktualizovat FW přes aplikaci iGET GO. Také, jak spárovat hodinky smartomat s telefonem? Chytré hodinky lze spárovat se všemi mobilními telefony se systémem Android a iOS (Apple iPhone). Pro spárování chytrých hodinek s mobilním telefonem je třeba postupovat podle návodu, který je součástí balení. Vždy je potřeba na telefonu zapnout Bluetooth a stáhnout a nainstalovat aplikaci pro dané chytré hodinky.

A další otázka, jak sparovat hodinky?

klikněte na položku „Zařízení“, následně „Přidat“ a „Inteligentní hodinky“, vyberte název zařízení, klikněte na možnost „Spárovat“ a klepněte na název, který se shoduje s názvem vašich hodinek, na hodinkách potvrďte žádost o spárování.

By Waal

Jak propojit tablet se zesilovačem? :: Jak nabít JBL Xtreme 2?
Užitečné odkazy