Domovská stránka > J > Jak Smazat Skrytou Aplikaci Iphone?

Jak smazat skrytou aplikaci Iphone?

Smazání aplikace z knihovny aplikací

  1. Přejděte do knihovny aplikací a klepnutím do vyhledávací pole otevřete seznam.
  2. Klepněte na ikonu aplikace a podržte ji a pak klepněte na Smazat aplikaci .
  3. Dalším klepnutím na Smazat smazání potvrďte.

Přečtěte si více

Jak si usporadat mobil?

Mezi časté funkce patří třeba vytváření složek nebo uzamykání aplikací. Ve funkcích se launchery dost liší. Pokud máte mobil s Androidem, není nic jednoduššího než si najít na Google Play takový launcher, který vám vyhovuje. Launcher je schopen změnit váš smartphone k nepoznání. Můžete se také zeptat, kde najdu smazané aplikace? Chcete-li filtrovat mé nedávno smazané aplikace, klepněte na Name v pravém horním rohu. Klepněte Recently Added. Tím budou filtrovány naposledy smazané aplikace spojené s vaším účtem Google. Chcete-li aplikaci přidat zpět do zařízení, klepněte na pole napravo od ní a klepněte na ikonu stahování v pravém horním rohu.

Jak vymazat aplikaci?

Smazání nainstalovaných aplikací

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.
Jak odstranit aplikaci která není na ploše? Odinstalace ze seznamu aplikací

Patrně nejjednodušší provedení spočívá v otevření seznamu aplikací, dlouhém podržení ikony programu, kterého se chcete zbavit, a jejím přetažením nad ikonu odpadkového koše, která se objeví zpravidla nahoře či dole.

Jak odinstalovat aplikaci Samsung?

V Nastavení (ozubené kolečko) klikněte na záložku Správce aplikací. Vyberte aplikaci, v mém případě Editor fotografií. A zde již stačí kliknout na záložku Odinstalovat. Pokud máte málo místa v paměti telefonu, ale volnou paměťovou kartu, dopoduručuji program / appku přesunout. Podle toho, jak odinstalovat aplikaci když není na ploše? Nepotřebné aplikace odinstalujte

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Co znamená vynutit ukončení?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení. Jestliže daný program nepoužíváte, je další možností jeho odinstalace. A další otázka, co je upday? Co je Upday? Upday není nic jiného než služba zprávy Dodává se předinstalovaný v mnoha mobilních zařízeních od společnosti Samsung, zejména v telefonech střední třídy. I když někteří věří, že je nemožné tuto službu odinstalovat, pravdou je, že to lze udělat.

Pokud jde o to, co je to aplikacni trezor?

Jinak jde prostě o prostor, ve kterém by měly být přímo z plochy snadno přístupné některé funkce, jako jsou poznámky, počasí a další.

By Hartmann

Jak přejít z Windows 11 na Windows 10? :: Jak upravit spodní lištu?
Užitečné odkazy