Domovská stránka > J > Jak Odstranit Posledni Soubory?

Jak odstranit posledni soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak odepnout složku z rychlého přístupu?

Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«. Ve spodní části okna Průzkumníku najdete rovněž i přehled naposledy otevřených souborů (»Poslední soubory«). Jak obnovit smazané složky? Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním.

Jak obnovit Windows 10 z biosu?

Uživatelé Windows 10 mohou přístup k pokročilým možnostem spuštění systému Windows 10 a přejděte do nabídky BIOS. Můžete kliknout Start -> Napájení , stiskněte a podržte Posun klíč a klepněte na Restartujte tlačítko pro restartování systému Windows do prostředí Windows Recovery Environment. Jak obnovit smazanou plochu? Pokud máte PC s operačním systémem Windows 10 a nemůžete Koš nalézt, klikněte pravým tlačítkem myši na plochu, zvolte možnost Personalize -> Themes -> Desktop icon settings, a zaškrtněte položku “Recycle Bin”. Koš by se měl objevit na ploše vašeho počítače.

Tak jak spustit správce souborů?

Otevřete Správce úloh a poté přejděte na Soubor> Spustit nový úkol. V poli Vytvořit nový úkol byste měli zadat explorer.exe a poté zaškrtnout možnost „Vytvořit tento úkol s oprávněními správce“. Klikněte na OK a otevře se nové okno Průzkumníka souborů spolu s právy správce. Také, jak restartovat plochu? Požadovaný restart počítače přes vzdálenou plochu provedete pomocí stisku kombinace kláves CTRL+ALT+END, díky čemuž se Vám zobrazí typické dialogové okno, ve kterém naleznete také položku VYPNOUT. Po stisku tohoto tlačítka zvolíte volbu RESTART a Vámi zvolený úkon bude proveden.

Jak Zobrazit miniatury?

Krok 1: V Průzkumníku souborů Windows 10 otevřete cílovou složku. Krok 2: Klikněte na Pohled a klikněte na jednu z možností: Extra velké ikony, Velké ikony, Střední ikony, Tituly nebo Obsah. Všechny tyto pohledy podporují náhledy náhledů, takže můžete vybrat jedno zobrazení pro zapnutí náhledu. Jak zobrazit náhledy v Průzkumníku Windows? zkuste takhle:

  1. V jakémkoliv okně Průzkumník Windows > Možnosti složky a hledání > záložka Zobrazení > tady zatržítko Vždy zobrazovat ikony nikdy ne miniatury.
  2. SolidWorks Možnosti systému > Obecné > tady zatržítko Zobrazit náhledy dokumentů v průzkumníku Windows.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit skryté soubory windows 10?

Vyberte Zobrazení> Zobrazit > Skryté položky.

  1. Z hlavního panelu otevřete Průzkumník souborů.
  2. Vyberte Zobrazení > Možnosti > Změnit možnosti složky a hledání.
  3. Vyberte kartu Zobrazení a v části Upřesnit nastavení, vyberteZobrazovat skryté soubory, složky a jednotky a pak vyberte OK.

By Wichman Galindez

Jak se znovu přihlásit na Skype? :: Jak znovu spustit Explorer EXE?
Užitečné odkazy