Domovská stránka > J > Jak Najit Skrytou Aplikaci?

Jak najit skrytou aplikaci?

Jak najít skryté aplikace v telefonu

  1. V zásuvce aplikace klepněte v pravém horním rohu na tři tečky.
  2. Vyberte možnost Skryté aplikace.
  3. Zobrazí se seznam aplikací, které jsou ze seznamu aplikací skryty. Pokud je tato obrazovka prázdná nebo možnost Skryté aplikace chybí, nejsou skryty žádné aplikace.

Přečtěte si více

Jak vratit skrytou aplikaci na plochu Iphone?

Poznámka : Chcete-li odebrat z knihovny aplikací, dotkněte se ikony aplikace a přetáhněte ji doleva na domovskou obrazovku. Tip : Chcete-li, aby se všechny nové budoucí aplikace stahovaly pouze do knihovny aplikací, namísto domovské obrazovky otevřete aplikaci Nastavení → Domovská obrazovka → Pouze knihovna aplikací. Jak v mobilu schovat aplikací Android? Otevřete je nastavení V nastavení přejděte dolů k dané možnosti Spodky. V této nabídce přejděte dolů na na kartě aplikace. Klikněte na tuto možnost Skrýt aplikace.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit skryté složky android?

Jak zobrazit skryté soubory nebo složky na smartphonu Android pomocí aplikace?

  1. Otevřete ve svém smartphonu Android nativního správce souborů
  2. Přejděte na „Nastavení“ své aplikace.
  3. Přejděte do nabídky „Upřesnit“
  4. Zkontrolujte možnost "Zobrazit skryté soubory"
Tak jak najit skrytou aplikaci iphone? Pokud nemůžete najít aplikaci, o které víte, že jste ji nainstalovali, pomůže vám tento článek. Ukážeme si, jak zobrazit skryté aplikace, které máte na svém iPhonu nebo iPadu. Pomocí Spotlight: Přejetím prstem dolů na domovské obrazovce přejděte na vyhledávání Spotlight.

Také, jak skryt aplikací samsung?

Přejděte na Nastavení - Displej - Domovská obrazovka. Druhá metoda: Stiskněte tlačítko nabídky v seznamu aplikací a vyberte Nastavení domovské obrazovky. Na konci seznamu klikněte na „Skrýt aplikace“. Zaškrtněte v nabídce aplikace, které chcete skrýt, a klikněte na „Použít“. Můžete se také zeptat, jak smazat historii nakupu? Přejděte do Nastavení > Centrum účtů > Platby a nákupy > Historie nákupů. Klepněte a podržte záznam o nákupu, dokud se nezobrazí tlačítko Odstranit. Klepněte na OK.

Jak pridat aplikaci na plochu iPhone?

Přesouvání aplikací a vytváření složek na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Stiskněte a podržte libovolnou aplikaci na obrazovce a pak klepněte na Upravit plochu .
  2. Přetáhněte aplikaci jinam, například do Docku ve spodní části obrazovky.
  3. Na iPhonu X a novějším uložte změny klepnutím na Hotovo.
A další otázka, jak pridat slozku na plochu iphone? Pro vytvoření složky je potřeba poskakující ikonu prstem přetáhnout na ikonu jinou (obrázek 2). Jakmile toto uděláte, aplikace se spojí do složky a iPhone sám navrhne její název, který můžete samozřejmě okamžitě změnit (obrázek 3). Takto můžete do jedné složky umístit tolik aplikací, kolik potřebujete.

Jak pridat zastupce na plochu iPhone?

Klepněte na Záložka ikona ve spodní části obrazovky (připomíná pole se šipkou směřující nahoru). Využít Přidat na plochu. Přijměte navrhovaný název zástupce nebo zadejte název, který se vám líbí lépe, a klepněte na přidat pro uložení nové ikony zástupce na domovskou obrazovku.

By Penthea

Jak vymazat historii na seznamu? :: Jak odpojit SD kartu Android?
Užitečné odkazy