Domovská stránka > J > Jak Zmenit Kód K Iphonu?

Jak zmenit kód k iPhonu?

Návod – Jak změnit přístupový kód na iPhonu nebo iPadu

  1. Na vašem iPhonu nebo iPadu otevřete Nastavení.
  2. Posuňte prstem dolů a klepněte na Touch ID a kódový zámek (nebo Face ID a kódový zámek).
  3. Zadejte svůj aktuální přístupový kód.
  4. Přejeďte prstem dolů, klepněte na položku Změnit kód.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak se zapina iphone?

Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje. Jak zjistit první zapnutí iPhone? Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace.

Můžete se také zeptat, co mám delat kdyz zapomenu heslo od iphonu?

Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.
Můžete se také zeptat, jak odemknout iphone s rouškou? Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi. Jak zrušit zámek obrazovky iPhone? Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu

  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a. Deaktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2b.
  3. Dokončete:

Jak zamknout iPhone se?

Chcete‑li iPhone zase zamknout, stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu). Když se přibližně po dobu jedné minuty nedotknete displeje, iPhone se zamkne automaticky. Když to vezmeme v úvahu, jak rozjet iphone? Níže naleznete postupy pro provedení vynuceného restartu: iPhone 8 a novější: Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti. Potom stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti. Nakonec stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.

Jak se vypina iPhone 13 Mini?

Chcete -li vypnout iPhone 13, podržte boční tlačítko jedním z tlačítek hlasitosti a zavolejte vypnete posunutím skluzavka. Odtud jednoduše vypněte iPhone. Dalším způsobem, jak vypnout iPhone, je přejít do Nastavení → Obecné, přejděte do spodní části stránky a klepněte na tlačítko Vypnout.

By Maxia Daykin

Jak najít dobrého praktického lékaře? :: Jak najit vypnuty iPhone?
Užitečné odkazy