Domovská stránka > J > Jak Vymazat Zprávu Na Instagramu?

Jak vymazat zprávu na Instagramu?

V aplikaci Instagram v pravém horním rohu vyberte ikonu zprávy. Na stránce „Chat“, která se otevře, najděte konverzaci, kterou chcete odstranit. Poté, pokud používáte iPhone, přejeďte prstem doleva po konverzaci a vyberte „Odstranit“.

Přečtěte si více

Jak odebrat označení v komentari na Instagramu?

Chcete-li označení odebrat, tak přejděte na váš profil, a poté nad vašimi příspěvky klepněte na ikonu panáčka v záložce. Poté si konkrétní příspěvek rozklikněte a vpravo nahoře klepněte na tři tečky. Z menu pak vyberte Možnosti označení, a poté buď Odebrat mě z příspěvku, anebo Skrýt na mém profilu. Lidé se také ptají, jak opravit komentar na instagramu? Nad fotkou nebo videem klepněte na (iPhone) nebo (Android). Klepněte na Upravit. Upravte, odstraňte nebo přidejte popisek příspěvku a potom klepněte na Hotovo (iPhone) nebo (Android).

Jak dlouho muze být Deaktivovany Instagram?

Deaktivaci účtu můžete provést pouze jedenkrát za týden. Jak zpátky aktivovat Instagram? Pokud jste svůj účet dočasně deaktivovali, můžete jej kdykoli znovu aktivovat. Doporučuje se na to počkat alespoň 24 hodin, protože dokončení procesu počáteční deaktivace nějakou dobu trvá. Až budete připraveni znovu aktivovat, postupujte takto: Otevřete aplikaci Instagram nebo navštivte web Instagramu.

Jak zachránit Instagram?

V e-mailu byste měli mít oznámení od Instagramu o změně hesla. U toho je vždy i odkaz, na který můžete kliknout, pokud jste heslo neměnili vy. Instagram vás pak provede procesem ověření a obnoví vám přístup. Tak jak smazat instagram v aplikaci? Pomocí vašeho instagramového účtu se přihlaste a z rozbalovací nabídky vedle textu Proč chcete svůj účet odstranit? vyberte důvod, proč jste se k odstranění účtu rozhodli. Až jakmile vyberete důvod, tak se zobrazí možnost pro odstranění účtu.

Jak zjistit kdo se mi naboural na Instagram?

6) Útočníci si přidali na váš účet přístup pro nějakou aplikaci. Přehled najdete v Nastavení/Settings -> Zabezpečení/Security -> Aplikace a weby/Apps and websites -> Aktivní/Active. Můžete je tam také odebrat. Řeč je o tom i v Hlídejte si, jakým aplikacím jste dali na Instagramu práva. Jak obejít dvoufázové ověření Instagram? Jak odebrat připojené zařízení z dvoufázového ověření:

  1. Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil.
  2. Vpravo nahoře klepněte na a potom na Nastavení.
  3. Klepněte na Zabezpečení a potom na Dvoufázové ověření.
  4. Napravo od zařízení, které chcete odebrat, klepněte na .
  5. Klepněte na Odebrat.

Tak jak zjistit email na instagramu?

Pokud jste se k Instagramu přihlásili přes Facebook účet, váš e-mail je stejný jako ten, který máte přidružený k Facebook účtu. Pokud jste se k Facebooku nebo Instagramu nezaregistrovali přes telefonní číslo, nemáte k účtu přiřazený e-mail, ale můžete si ho přidat.

By Vern

Jak zvětšit písmo v html? :: Jak skryt Instagram účet?
Užitečné odkazy