Domovská stránka > J > Jak Najít Ztracené Soubory?

Jak najít ztracené soubory?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku a pak vyberte Obnovit předchozí verze. Zobrazí se seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky.

Přečtěte si více

Jak vyhledávat soubory ve Windows 10?

Zobrazení vyhledávacího pole na hlavním panelu

  1. Stiskněte a podržte hlavní panel (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Hledat.
  2. Vyberte Zobrazit vyhledávací pole.
Když to vezmeme v úvahu, jak vyhledat soubory podle velikosti? Pokud tedy chcete najít soubory větší než 1 GB, stačí napsat size: huge na vyhledávací liště a stiskněte klávesu Enter. Prohlížeč souborů filtruje soubory a uvádí všechny soubory, které jsou větší než 1 GB.

Jak najít poslední uložený soubor?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC. Kde najdu smazaný soubor? Kontrola panelu aktivit

  1. Spusťte aplikaci Disk Google.
  2. Vlevo klepněte na Můj Disk.
  3. Vpravo nahoře klepněte na ikonu informací .
  4. Přejděte dolů a zkuste najít svůj soubor.

Jak obnovit smazané soubory?

Recuva. Největší komfort při obnově dat nabízí freewarový program Recuva. Tento bezplatný nástroj od Piriformu slouží k záchraně smazaných dat. Za tímto účelem se nástroj v případě potřeby spustí v asistenčním režimu a prohledá všechna připojená úložiště. Jak získat zpět nahrazené soubory? Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor a kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Přepněte se na kartu »Předchozí verze«. Po chvíli načítání se zobrazí seznam verzí daného souboru. Vyberte verzi, kterou chcete obnovit a klikněte na tlačítko »Obnovit…«.

Jak spustit Windows Search?

Službu Windows Search je možné zapnout buď přes GUI nebo z administrátorské příkazové řádky: 1. GUI: Start - Spustit (nebo WIN+R) - services. msc - Windows Search a zvolit typ spouštění: Automaticky (Zpožděné spuštění) a Spustit, potvrdit. Jak spustit indexaci? Klikněte pravým tlačítkem myši na Start a vyberte volbu Ovládací panely. V seznamu funkcí klikněte na Možnosti indexování. V okně vidíte, kde všude Windows informace hledá. Klikněte na volbu Změnit a v tomto okně to lze změnit a zahrnout i další místa či složky, anebo vybrané vypustit.

Jak najít všechny fotografie v PC?

Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky.

By Nestor Lupu

Jak zjistit největší soubory na disku? :: Jak obnovit smazaný chat Messenger?
Užitečné odkazy