Domovská stránka > J > Jak Najit Vypnuty Iphone?

Jak najit vypnuty iPhone?

Jde o skvělou funkci, jak najít ztracený iPhone, i když je vypnutý. Pokud byste tedy chtěli z nějakého důvodu iPhone skutečně vypnout, pak musíte v zařízení provést následující úpravu v Nastavení –> Apple ID –> Najít –> Najít iPhone a zde vypnout možnost Síť služby Najít.

Přečtěte si více

Jak odemknout iPhone 6 bez hesla?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Jak odblokovat iPhone 6 bez PC? iPhonebez počítače

závěr

  1. Pomáhá odemknout obrazovku iPhone.
  2. Odstraní Apple ID nebo jeho heslo.
  3. Odstraňte čas obrazovky nebo přístupový kód omezení v sekundách.

Jak odemknout iPhone bez Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak odblokovat Zablokovany iPhone? Podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku iPhone vypněte. Připojte iPhone k počítači a držte při tom stisknuté tlačítko zeslabení hlasitosti. Tlačítko zeslabení hlasitosti držte stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka zotavovacího režimu.

Jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla?

Stiskněte a držte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a následně zařízení zapněte tlačítkem napájení. Pokud se zobrazí (většinou textová) nabídka, použijte tlačítka pro nastavení hlasitosti pro výběr režimu konzole pro zotavení (Recovery, Recovery mode, …) či smazání dat (Wipe data). Jak vymazat iPhone přes pocitac? Obnovení nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch v iTunes na PC

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na Obnovit a dále postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak restartovat iPhone bez dotyků?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte. Jak obejit Zamykaci kód na iPhone? Krok 1Stáhněte si a nainstalujte FoneLab iOS Unlocker, spusťte program v počítači. Po připojení iPhonu k počítači pomocí kabelu USB. Na hlavní obrazovce programu klikněte na ikonu Vymazat přístupový kód možnost na horní straně obrazovky obejít uzamčení obrazovky iPhone.

Jak zrušit zamykací kód?

Pokud je kód zámku aktivován, musíte jej zadat při každém zapnutí a probuzení telefonu.

  1. V menu najděte „Zamykací obrazovka a heslo“: Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Zvolte jednu z následujících možností:
  3. Deaktivujte kód zámku telefonu:
  4. Dokončete:

By Balfour Wasylow

Jak zmenit kód k iPhonu? :: Jak nastavit dvojklik na myši?
Užitečné odkazy