Domovská stránka > J > Jak Najít Pozici Mobilního Telefonu?

Jak najít pozici mobilního telefonu?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Přečtěte si více

Jak najít telefon podle IMEI?

Jak podle IMEI zjistit, jestli je telefon kradený

Pokud o mobil přesto přijdete a budete kupovat nový v bazaru, vyzkoušejte databázi kradených telefonů Policie ČR. Po zadání čísla IMEI se dozvíte, jestli je váš vyhlédnutý telefon právně v pořádku.
Jak zjistit nazev mobilu? Nastavení telefonu

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Jak odblokovat mobilní telefon?

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.
Pokud jde o to, jak najít vypnutý telefon zdarma? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Jak zjistit polohu telefonu přes WhatsApp?

Sdílení aktuální polohy

  1. Přístup aplikace WhatsApp k vaší poloze povolíte v Nastavení telefonu > Aplikace a oznámení > Pokročilé > Oprávnění aplikace > Poloha > povolte možnost WhatsApp.
  2. Otevřete individuální či skupinový chat.
  3. Klepněte na Připojit > Poloha > Sdílet aktuální polohu.
Může se také zeptat, jak zjistit polohu iphone? sledovatpolohupolohu

Žádost o sdílení polohy
  1. Otevřete aplikaci Najít a vyberte kartu Lidé.
  2. Vyberte osobu, se kterou sdílíte svou polohu.
  3. Sjeďte dolů, zvolte Požádat o sledování polohy a vyberte OK.

Tak jak najít vybitý mobil?

Použití služeb k nalezení ztraceného telefonu. V případě systému Android se jedná o službu Správce zařízení Android. Služba sama o sobě pomůže najít umístění zařízení, ale ne na stupnici bytu. Jinými slovy uvidíte jeho přibližnou polohu na obrazovce monitoru a nic víc. Jak zjistit typ mobilu Nokia? Pokud vlastníte telefon Nokia, jednoduše zadejte a potvrďte *#0000#. U jiných přístrojů se může informace o modelu objevit po každém restartu.

Může se také zeptat, jak zjistím co mám za android?

Zjištění, jakou verzi Androidu máte

  • V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  • Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  • Prohlédněte si sekci Verze systému Android a Úroveň opravy zabezpečení.

By Mart Kushumlata

Kde spustit JavaScript? :: Co se stalo s kukaj to?
Užitečné odkazy