Domovská stránka > J > Jak Zjistit Polohu Mobilního Telefonu?

Jak zjistit polohu mobilního telefonu?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Přečtěte si více

Jak zjistit polohu telefonu tajné?

Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone“, přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě. Jak zjistit polohu člověka? Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon“ (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.

Jak sledovat děti přes telefon?

Stačí si instalovat speciální aplikaci, například Chůvička 3G, pro kterou potřebujete buď dva chytré mobilní telefony (někdy ale stačí i jediný smartphone), nebo telefon a tablet. Jeden dostatečně nabitý mobil umístíte k dítěti, druhý si necháte u sebe. Ještě před tím přístroje propojíte zadáním kódu. Tak jak zjistit jestli je telefon odposloucháván? Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#“, díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.

Jak najít telefon přes IMEI?

Hledání telefonu podle IMEI je nejúčinnější v kooperaci s operátorem a policí. Pokud totiž došlo k odcizení mobilu, operátor může zabránit aktivaci telefonu s kradeným IMEI. Policie má zas kradené telefony vedené v databázi právě podle IMEI, což je unikátní číslo každého zařízení. Jak zjistit polohu pritelkyne? MobiGPS. Jedná se o mobilní aplikace, podle které může zjistit svou polohu. Tuto polohu ale můžete pomocí GPS odeslat někomu jinému, kdo zná IMEI vašeho telefonu a má přístup k internetu.

Tak jak najít telefon zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji. Jak zjistit čí je to telefonní číslo? Jak zjistit majitele telefonního čísla

  1. Zavolejte na něj. Buď se přímo zeptejte, nebo – když vám to stojí za to – můžete předstírat omyl.
  2. Vyzkoušejte služby pro identifikaci. Je jich celá řada: kdomivolal.eu, kdovolal.cz, kdovolal.eu, muzutozvednout.cz, vyhledatcislo.cz, telefonniseznam.org.
  3. Zkuste Google.

Jak někoho sledovat?

Pokud jste na veřejnosti a chcete sledovat někoho, kdo jde za vámi, vytáhněte si zrcátko a předstírejte, že se díváte na svůj obličej. Potom zrcátko nakloňte ve směru osoby, kterou sledujete. Můžete si zrcátko schovat například do knihy, nebo na jiné místo. Musíte si jen dát pozor, aby ho nikdo neviděl.

By Ashwell

Jak sledovat něčí mobil? :: Jak zjistit cizí polohu?
Užitečné odkazy