Domovská stránka > J > Jak Se Pripojit K Nás Synology?

Jak se pripojit k nás Synology?

Přístup z Mac

  1. Na panelu nabídek klikněte na možnost Přejít > Připojit k serveru.
  2. Klikněte na možnost Připojit.
  3. Do polí Název a Heslo zadejte svoje uživatelské jméno a heslo do systému DSM. Klikněte na možnost Připojit.
  4. Nyní by se vám v aplikaci Finder měly zobrazit sdílené složky na zařízení Synology NAS.

Přečtěte si více

Jak vypnout nás Synology?

Chcete-li vypnout nebo restartovat zařízení Synology NAS prostřednictvím webového rozhraní, musíte se přihlásit a podívat se na ikony v pravém horním rohu. Klikněte na nabídku možností označenou malou ikonou poprsí hlavy a ramen. Odtud můžete vybrat možnost „Restartovat“ nebo „Vypnout“ a provést požadovaný úkol. Také, jak se přihlásit do synology? Přejděte do části Ovládací panel > QuickConnect. Zaškrtněte políčko Povolit QuickConnect. Pokud účet Synology nemáte, klikněte na možnost Přihlásit se nebo zaregistrovat účet Synology. Zadejte požadované údaje a klikněte na možnost OK.

Jak používat Synology?

K souborům uloženým v zařízení Synology NAS lze přistupovat také pomocí mobilního zařízení. Zařízení Synology NAS nabízí službu FTP s omezením šířky pásma a anonymním přihlašováním. Kvůli zajištění bezpečnosti přenášených dat jsou k dispozici také protokol FTP přes SSL/TLS a automatické blokování nežádoucích IP adres. Jak se připojit na NAS? NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

Tak jak namapovat synology?

V počítači spusťte nástroj Synology Assistant. Vyhledejte a vyberte zařízení Synology NAS. Klikněte na možnost Namapovat jednotku. Zadejte uživatelské jméno a heslo a klikněte na možnost Další. Jak resetovat Synology nás? Na zařízení Synology NAS vyhledejte tlačítko RESET. Pomocí sponky na papír lehce stiskněte a přibližně 4 sekundy podržte tlačítko RESET, dokud neuslyšíte zvukový signál, a poté tlačítko ihned uvolněte.

Jak vyměnit disk Synology?

Nahrazení disků:

  1. Spusťte Správce úložiště.
  2. Přejděte do části Fond úložiště a podívejte se, který stávající disk je nejmenší.
  3. Vypněte zařízení Synology NAS.
  4. Odeberte nejmenší ze začleněných disků a nainstalujte nový, větší pevný disk.
  5. Zapněte zařízení Synology NAS.
  6. Znovu spusťte Správce úložiště.
Může se také zeptat, co je scrubbing dat? Scrubbing dat je funkce údržby dat, která kontroluje fondy úložiště. Postupně se provedou následující dva typy scrubbingu dat: Scrubbing souborového systému: Tato funkce zkontroluje svazky v systému souborů Btrfs.

Lidé se také ptají, jak nastavit synology nás?

Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > Konfigurace směrovače. Klikněte na možnost Vytvořit a poté kliknutím na možnost Nastavení směrovače v otevřeném okně spusťte průvodce nastavením. V průvodci klikněte na možnost Spustit a systém DSM zahájí testování několika požadovaných nastavení sítě.

By Charmion

Jak zjistit IP adresu Synology? :: Jak vytvořit QR kód Air Bank?
Užitečné odkazy