Domovská stránka > C > Co Všechno Umí Nas?

Co všechno umí NAS?

Dozorování pomocí videa a zabezpečení objektů

  • Software pro dozorování pomocí videa pro NAS.
  • Vyhrazená zařízení
  • Vyhledávání událostí z dozorování pomocí umělé inteligence.
  • Rozpoznávání obličejů
  • Dveřní přístupové řízení
  • Systém pro správu zařízení pro dozorování pomocí videa.
  • Dozorovací platforma Milestone.
  • Zobrazit více.

Přečtěte si více

Jak vybrat diskové pole?

V procesu výběru nového diskového pole je tedy dobré zvážit, zda potřebujete tak širokou flexibilitu, že opravdu chcete riskovat všechny neduhy zdánlivě laciné softwarové storage. ALUA je zkratkou pro „Asymmetric Logical Unit Access“. Jak se dostat na Google disk? krok: Přejděte na drive.google.com

Na počítači přejděte na drive.google.com. Zobrazí se vám Můj disk, který obsahuje: soubory a složky, které nahrajete nebo synchronizujete, Dokumenty, Tabulky, Prezentace a Formuláře Google, které vytvoříte.

Jak si vytvořit vlastní cloud?

My Cloud Home připojíte pomocí síťového kabelu k vašemu routeru a následně otevřete odkaz MyCloud.com/hello, na němž se zaregistrujete. Poté bude zařízení fungovat jako klasické cloudové úložiště. Na WD My Cloud Home lze snadno synchronizovat všechna vaše data. Jak najit NAS v siti? Zkontrolujte připojení zařízení Synology NAS k místní síti

  1. Přesvědčte se, že kontrolky LED připojených portů LAN na zařízení Synology NAS správně blikají.
  2. Přesvědčte se, že kontrolky LED přepínače nebo směrovače správně blikají.
  3. Spuštěním příkazu PING zkontrolujte připojení mezi zařízením Synology NAS a počítačem.

A další otázka, jak namapovat nas?

Přejděte do Centra pro stahování > vyberte svůj model Synology NAS > Nástroje pro stolní počítače a stáhněte a nainstalujte nástroj Synology Assistant. V počítači spusťte nástroj Synology Assistant. Vyhledejte a vyberte zařízení Synology NAS. Klikněte na možnost Namapovat jednotku. Jak zabezpečit Synology? Externí zálohování Rozšiřte svoji strategii zabezpečení o další vrstvu ochrany založenou na zálohování kopie dat vašeho zařízení NAS do jiného, vzdáleného zařízení NAS nebo do externího zařízení; k tomu slouží balíčky Synology Hyper Backup, Snapshot Replication a USB Copy.

Může se také zeptat, jak se připojit k synology nas?

Přístup z Mac

  1. Na panelu nabídek klikněte na možnost Přejít > Připojit k serveru.
  2. Klikněte na možnost Připojit.
  3. Do polí Název a Heslo zadejte svoje uživatelské jméno a heslo do systému DSM. Klikněte na možnost Připojit.
  4. Nyní by se vám v aplikaci Finder měly zobrazit sdílené složky na zařízení Synology NAS.
Jak připojit NAS jako síťovou jednotku? Otevřete Průzkumník souborů, pravým tlačítkem myši klikněte na »Tento počítač« a vyberte »Připojit síťovou jednotku…« V poli jednotka vyberte písmenko například »O:«, pod kterým se má síťová jednotka zobrazovat. Po zadání přihlašovacího jména a hesla uživatele se disk připojí.

Jak se připojit k síťovému disku?

Přejděte na kartu Profil1 a v části Adresář uživatele klikněte na možnost Připojit. Přidělte síťové jednotce písmeno jednotky. Zadejte cestu sdílené složky (nebo složky ve sdílené složce), kterou chcete připojit jako síťovou jednotku. Nastavení uložíte kliknutím na možnost OK.

By Waring Lairmore

Kam umistit copyright? :: Jak naskenovat kartu do mobilu?
Užitečné odkazy