Domovská stránka > J > Jak Zjistit Ip Adresu Synology?

Jak zjistit IP adresu Synology?

V případě NASu od Synology

  1. Připojte se ke stejné síťi, do které máte připojený váš synology NAS.
  2. Zadejte do prohlížeče adresu www.find.synology.com.
  3. IP adresa zařízení se vám objeví pod jeho obrázkem.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak využít nás?

Zde ještě pro úplnost uvádíme menší souhrn nejčastějších zařízení, ze kterých se můžeme v současné době připojovat k datům na síťovém úložišti.

  1. počítač
  2. laptop.
  3. chytrý telefon.
  4. tablet.
  5. chytrá televize.
  6. multimediální centrum.
  7. vzdálené lokace (pomocí VPN) - např. z práce.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje synology dříve? Nainstalujte si klienta Synology Drive do svého počítače a umožněte tak automatické zálohování a synchronizaci souborů na svém notebooku nebo počítači. Aplikace Drive pro mobilní zařízení poskytuje rychlý přístup k vašim souborů odkudkoliv a kdykoliv.

Co je to Synology nás?

Synology NAS (Network Attached Storage) jsou chytrá datová úložiště pro domácnosti a firmy umožňující synchronizovat a centralizovat data ze všech zařízení v síti na jedno bezpečné místo. Jak zapojit NAS? Řešení

  1. V počítači otevřete webový prohlížeč a přejděte na stránku find.synology.com nebo synologynas: 5000 (synologynas. local: 5000 pro počítače Mac).
  2. Nástroj Web Assistant se spustí ve webovém prohlížeči.
  3. Kliknutím na možnost Připojit spustíte proces instalace a nastavení systému DSM.

Jak na domácí NAS?

Domácí datové úložiště aneb stavíme domácí NAS

  1. Ujistěte se, že váš NAS domácí server již má pevný disk.
  2. Připojte domácí server do elektřiny a k vašemu routeru či modemu.
  3. Zapněte NAS, propojte ho ethernetovým kabelem s routerem a na počítači otevřete adresu webového rozhraní (naleznete ji v návodu nebo na zařízení).
Také, jak připojit nas k pc? 1. NAS musí mít pevnou IP z rozsahu v dané LAN. 2. Nejlépe tak, že v nastavení daného síťového zařízeni se upraví DHCP server tak, aby poskytoval IP adresy až od od určitého rozsahu a NASu se pak přidělí pevná IP, stejně třeba jako síťové tiskárně, apod.

Jak namapovat síťový disk?

Aplikaci Průzkumník souborů otevřete z hlavního panelu nebo z nabídky Start nebo stisknutím kombinace kláves klávesy s logem Windows + E. V levém podokně vyberte Tento počítač. Potom na pásu karet Průzkumníka souborů vyberte Další > Mapovat síťovou jednotku. V seznamu Jednotka vyberte písmeno jednotky. Může se také zeptat, jak připojení síťové jednotky synology? Po nastavení sdílené složky přejděte do části Synology Directory Server > Uživatelé a počítače. Klikněte pravým tlačítkem na určený účet uživatele a vyberte možnost Upravit. Přejděte na kartu Profil1 a v části Adresář uživatele klikněte na možnost Připojit. Přidělte síťové jednotce písmeno jednotky.

Jak připojit nás jako síťovou jednotku?

Otevřete Průzkumník souborů, pravým tlačítkem myši klikněte na »Tento počítač« a vyberte »Připojit síťovou jednotku…« V poli jednotka vyberte písmenko například »O:«, pod kterým se má síťová jednotka zobrazovat. Po zadání přihlašovacího jména a hesla uživatele se disk připojí.

By Lodmilla Mahoe

Jak najít licenční číslo Windows 10? :: Jak se pripojit k nás Synology?
Užitečné odkazy