Domovská stránka > J > Jak Odemknout Video?

Jak odemknout video?

Jak pomocí VPN odblokovat obsah na YouTube

  1. Připojte se ke své VPN.
  2. Vyberte si server blízko své oblasti.
  3. Jakmile se připojíte, přejděte na YouTube. Všechny videa na YouTube by nyní měla být dostupná bez jakýchkoliv omezení.

Přečtěte si více

Také, jak přehrát video na youtube?

Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa. V dolní části přehrávače klepněte na přepínač automatického přehrávání a nastavte ho na zapnuto nebo vypnuto . Kde stáhnout YouTube? Youtube Downloader HD – rychlé a snadné stahování z YouTube

Aplikace Youtube Downloader HD opravdu doporučujeme. Je k dispozici pro operační systémy Windows, macOS a Linux a dokáže stahovat videa v rozlišení až 4K. YouTube Downloader HD si navíc můžete nainstalovat zcela zdarma. Výhodou je také jednoduché rozhraní.

Jak se přihlásit na YouTube?

Chcete-li se přihlásit do služby YouTube, musíte vytvořit účet Google. S účtem Google máte přístup k řadě funkcí YouTube, například označování jako líbí se, odběry kanálů, funkce Přehrát později nebo historie sledování. V pravém horním rohu obrazovky klikněte na Přihlásit se. Jak sledovat YouTube bez reklam? Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí YouTube v současnosti kromě původní podoby, tedy bezplatného sledování videí doprovázených reklamami, nabízí také verzi Premium, která uživatele zbaví otravných reklam a zároveň jim umožní poslouchat audiostopu videa s vypnutým displejem.

Můžete se také zeptat, proč mi nejde aktualizovat youtube?

Pokud aplikaci nemůžete aktualizovat, je pravděpodobné, že vaše verze systému Android už nepodporuje novější verzi aplikace YouTube. Jestliže chcete používat nejnovější verzi aplikace YouTube pro Android, aktualizujte operační systém Android na nejnovější verzi. Jak aktualizovat YouTube na TV? Pokud máte zařízení s platformou Android TV, bude aplikace YouTube automaticky uvedena v seznamu aplikací vašeho zařízení: Aplikace YouTube verze 1.0 pro Android TV již není podporována. Pokud vlastníte Apple TV 4. generace nebo novější, budete mít aplikaci YouTube k dispozici pro instalaci v obchodu s aplikacemi.

Jak přejít na vyšší verzi Androidu?

Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.
Může se také zeptat, jak zabránit aktualizace? Vypnout jejich spouštění můžete prostřednictvím plánovače úloh. Klikněte na „Start“ a napište „Plánovač úloh„. V plánovači najděte položku Microsoft > Windows > Windows Update a následně Update Orchestrator. Zde zrušte všechny naplánované úlohy.

A další otázka, jak zakázat aplikace aktualizace?

Automatické aktualizace aplikací přes Obchod Play – vypnutí a zapnutí

  1. Otevřete aplikaci Obchod Play.
  2. Klepněte na profilovou ikonku vpravo nahoře.
  3. Přejděte do sekce Nastavení
  4. Klepněte na položku Automatické aktualizace.
  5. Zde máte na výběr ze tří různých režimů aktualizací

By Tiana

Jak přeinstalovat Android na vyšší verzi? :: Jak nainstalovat PowerPoint zdarma?
Užitečné odkazy