Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Powerpoint Zdarma?

Jak nainstalovat PowerPoint zdarma?

Jak stáhnout bezplatnou zkušební verzi PowerPointu

Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. Budete přesměrováni na domovskou stránku Office. Klikněte na tlačítko ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE). Zvolte možnost VYZKOUŠET OFFICE NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH).

Přečtěte si více

Jak mít Excel zdarma?

Jak si stáhnout bezplatnou zkušební verzi Excelu 365

Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE). Klikněte na odkaz VYZKOUŠET 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE). Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE). Pokud již máte účet, přihlaste se k němu a klikněte na DALŠÍ (NEXT).
Jak aktivovat Office zdarma? K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.

Jak Kreknout Office?

Po prvním spuštění programu Microsoft Office Word vám zobrazí obrazovka Zadejte kód Product key, pokud se vám nezobrazí přepněte do záložky "Soubor" a potom na položku "Pomocník". V okně "Pomocník" klikněte na nápis "Změnit kód Product Key". Zadejte kód Product Key a klikněte na "Pokračovat". Lidé se také ptají, jak nainstalovat microsoft outlook? Jak stáhnout Outlook zdarma

  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu přejděte na web Office.
  2. Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE).
  3. Klikněte na odkaz VYZKOUŠET OFFICE ZDARMA NA 1 MĚSÍC (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH).
  4. Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE).

Jak přeinstalovat Office 365?

Pomocí svého účtu se přihlaste do portálu Office 365, vyberte jazyk (čeština) a klikněte na Nainstalovat. Takto získaný software nesmí být použitý pro komerční účely, viz licenční podmínky. Pokud jste zaměstnanec a nemáte v Office 365 možnost stažení (viz níže), nastavte si v INETu licenci A3. Jak stáhnout MS Office? Pokud si chcete stáhnout offline instalační soubor, přejděte na www.office.com. Pokud ještě nejste přihlášení přes Účet Microsoft, který je přidružený k vaší kopii Microsoft 365 nebo Office, teď se přihlaste.

Tak jak aktivovat office 365?

Aktivace zcela nového nebo Microsoft 365 kódu Product Key

Pokud jste si koupili novou kartu s kódem Product Key Office nebo jste kód Product Key dostali při nákupu Officeprostřednictvím online obchodu, přejděte na Office.com/setup nebo Microsoft365.com/setup a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Proč mi nejde Word? Pokud aplikace Office, jako je třeba Word nebo Excel, nefunguje správně, vyřeší se někdy problém tím, že ji restartujete. Když to nezabere, můžete ji zkusit opravit. Až to uděláte, budete asi muset restartovat počítač.

Proč nejde otevřít Word?

Při pokusu o otevření souboru se ve Wordu vyskytla chyba. Vyzkoušejte následující návrhy: Zkontrolujte oprávnění k souboru pro dokument nebo jednotku. Ujistěte se, že je dostatek volné paměti a místa na disku.

By Prady

Jak odemknout video? :: Co je lepší Viber nebo WhatsApp?
Užitečné odkazy