Domovská stránka > C > Co Se Stane Když Nezaplatím Spotify?

Co se stane když nezaplatím Spotify?

S výjimkou placených předplatných za předplacené období se vaše platba společnosti Spotify nebo třetí straně, jejímž prostřednictvím jste si zakoupili placené předplatné, automaticky obnoví na konci příslušného období předplatného, pokud nezrušíte své placené předplatné před koncem aktuálního období předplatného.

Přečtěte si více

Podle toho, jak zmenit platbu spotify?

4. Jak odstraním svou kartu nebo změním platební metodu Spotify? Jednoduše přejděte na stránku svého účtu, klikněte na „Spravovat předplatné a platby“ a přejděte na možnost změnit platební metodu nebo údaje o kartě. Jak sdilet Spotify Premium? Získat Premium Family je hračka

  1. Zaregistruj se nebo se přihlas pomocí svého stávajícího účtu.
  2. Pozvi do Spotify Premium členy rodiny, se kterými bydlíš na jedné adrese.
  3. Členové rodiny doma přijmou pozvání, potvrdí adresu a je to – rodina je pohromadě. *

Pokud jde o to, kolik stojí premium student?

Hudební služba Spotify rozšířila do dalších zemí včetně Česka svou nabídku určenou pro studenty – zvýhodněné předplatné služby Premium za 2,99 eur, tedy cca 80 korun měsíčně. Podle toho, jak zaridit spotify premium? Je totiž potřeba navštívit web Spotify. V horní navigací zvolíte možnost Premium. Níž na stránce můžete najít možnosti, které lze přeplatit. Buď individuální verzi pro váš účet, rodinné předplatné nebo předplatné se slevou pro studenty.

Jak ukončit Spotify?

Pokud se rozhodnete, že nechcete zůstat platícím uživatelem prémiové služby Spotify, musíte zrušit své předplatné prémiové služby Spotify tak, že se přihlásíte na svůj účet Spotify a budete postupovat podle pokynů na stránce účtu, nebo tak, že kliknete na tento odkaz a budete postupovat podle pokynů, a to před koncem Jak Odhlasit Spotify že vsech zarizeni? Chcete-li se odhlásit ze všech zařízení, přejděte dolů na spodní straně stránky a klepněte na tlačítko "Odhlásit všude" uvedený pod kategorií "Sugnat všude". Jakmile vyberete toto tlačítko, budete přihlášeni z vašeho účtu Spotify ve vašem webovém prohlížeči.

Lidé se také ptají, jak se odhlasit že spotify?

Odhlaste se ze svého účtu Spotify odkudkoli

  1. Otevřete domovskou stránku Spotify .. Nejlepší je to provést z počítačového prohlížeče, i když můžete použít i prohlížeč telefonu.
  2. Přejděte na stránku svého účtu. To provedete kliknutím na svůj profil vpravo nahoře a poté na Účet.
  3. Klikněte na Odhlásit se všude.
Jak se prihlasit na Spotify? Pokud si nemůžeš vzpomenout na heslo, obnov si ho. Pokud si nepamatuješ svůj e-mail nebo uživatelské jméno, přejdi na možnost obnovit heslo a zadej svoje možné e-mailové adresy. Když zadáš e-mail, který už je zaregistrovaný u Spotify, dostaneš zprávu, že ti byl odeslán e-mail s informacemi k obnovení hesla.

Jak vydavat na Spotify?

JAK SE DOSTAT HUDBU NA SPOTIFY

  1. Zaregistrujte si účet TuneCore, abyste získali hudbu Spotify .
  2. Vyberte typ nahrávky, kterou chcete na Spotify odeslat: singl nebo album.
  3. Nahrajte hudbu a obal a my vaši hudbu pošleme na Spotify .
  4. Uveďte všechny, kdo se na skladbě podíleli, aby mohli dostat svůj podíl z přehrávání.

By Engvall Aasen

Kdy se plati Spotify? :: Jak nainstalovat Word Excel?
Užitečné odkazy