Domovská stránka > C > Co Se Stane Kdyz Dám Iphone Do Tovarniho Nastaveni?

Co se stane kdyz dám iPhone do tovarniho nastaveni?

Návrat k výchozímu nastavení iPhonu

  • Přejděte do Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat iPhone > Resetovat.
  • Vyberte některou z voleb: VAROVÁNÍ: Pokud použijete volbu Smazat data a nastavení, budou odebrána všechna vaše data. Viz Vymazání iPhonu.

Přečtěte si více

Jak vymazat iPhone bez Apple ID?

Krok 1Otevřete aplikaci Nastavení iPhone. Krok 2Vybrat resetovat následuje Vymazat veškerý obsah a nastavení. Krok 3Po zobrazení výzvy zadejte přístupový kód pro iPhone. Krok 4Využít Smazat iPhone a potvrďte obnovení továrního nastavení iPhonu bez hesla nebo iTunes. Jak odstranit Apple ID když neznám heslo? Jak odstranit Apple ID bez hesla

Přepněte iPhone do režimu obnovení. U většiny zařízení iOS můžete současně stisknout a podržet tlačítko Domů a vypínač, dokud se nezobrazí ikona iTunes. Později vyberte ve vyskakovací zprávě možnost „Obnovit“. Poté, co máte obnovit iPhone, vaše Apple ID bude také odstraněno.

Jak restartovat iPhone bez dotyků?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte. Co delat kdyz se mi zablokuje iPhone? Obnova přes iTunes:

Připojte uzamčený iPhone k iTunes ve Vašem Macu nebo PC. Klikněte na tlačítko s obrázkem telefonu počkejte než se dokončí synchronizace. Zvolte možnost Obnovit iPhone. Nyní se Váš iPhone obnoví do továrního nastavení.

Jak zjistím heslo na iCloud?

Otevřete „nabídku Apple“ Přejděte do „Předvolby systému“ Vyberte „iCloud“ Zvolte „Podrobnosti o účtu“ – pokud se zobrazí žádost o zadání hesla, klikněte na „Zapomenuté Apple ID nebo heslo“ a postupujte dle pokynů na monitoru. Jak odemknout iPhone 6s bez hesla? Odemkněte iPhone pomocí iTunes

Otevřeme iTunes. IPhone připojíme k počítači pomocí kabelu USB. Tato metoda bude fungovat, dokud se nezobrazí okno, které označuje, že zadáme bezpečnostní kód, a důvodem je, že tento kód byl již v minulosti synchronizován s iTunes. Nyní odpojíme iPhone od počítače.

Když to vezmeme v úvahu, jak si odblokovat telefon?

Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení“, který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat. Podle toho, jak odblokovat sms? Je možné, že máte v telefonu nastavené blokování odchozích SMS zpráv. Pro zrušení blokování napište na displeji vašeho telefonu kód pro zrušení veškerého blokování #330*heslo# (jestliže jste dosud neměnili heslo pro blokování, použijte 0000). Tento kód odešlete jako hovor.

Jak obnovit zalohu?

obnovitAndroid

Zapnutí automatického zálohování

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Google. Záloha. Volitelné: Pokud zálohujete poprvé, zapněte Zálohování ve službě Google One a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  3. Klepněte na Zálohovat.

By Gurevich Furci

Jak dlouho trva obnoveni iPhonu? :: Jak obnovit iPad?
Užitečné odkazy