Domovská stránka > C > Co Se Stane Kdyz Vypnu Icloud?

Co se stane kdyz vypnu iCloud?

Uvolnění místa na iCloudu

Když vyčerpáte své úložiště na iCloudu, vaše zařízení se na iCloud přestane zálohovat, nové fotky a videa se nebudou nahrávat do Fotek na iCloudu a taky se vám iCloud Drive, další aplikace využívající iCloud a textové zprávy nebudou synchronizovat mezi zařízeními.

Přečtěte si více

Co znamená na iPhonu v Ulozisti jine?

Kategorie úložiště iPhonu

Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.
Pokud jde o to, co když nezaplatím icloud? Jestliže na iCloudu nemáte dostatek místa, nezoufejte – kdykoli si jej můžete za příznivou částku navýšit. Na iPhonu se přesuňte do Nastavení -> vaše jméno -> iCloud -> Spravovat úložiště -> Změnit tarif úložiště.

Jak smazat fotky z iPhonu ale ne z iCloudu?

Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat. Co jsou zalohy na iCloudu? Své zálohy na iCloudu můžete zobrazovat a spravovat na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu nebo počítači s Windows. Pokud si chcete zvolit, které aplikace a data se budou zálohovat, přečtěte si část Zálohování iPhonu, iPadu a iPodu touch na iCloudu.

Co je to zaloha na iCloudu?

Mezi hlavní výhody zálohování na iCloudu patří především "samostatnost". V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Také, co znamená v ulozisti jine? To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci.

Jak snizit uloziste iPhone?

Jak iOS a iPadOS optimalizují úložiště

Můžou se například odstraňovat některé položky, jako třeba streamovaná hudba a videa, soubory uložené na iCloud Drivu nebo nepotřebné části aplikací. Odstraňují se taky dočasné soubory a maže mezipaměť.
Jak uvolnit místo na iPhonu jine? Postup je následující:

  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.

Můžete se také zeptat, jak se plati icloud?

Za iCloud je v Čechách možné zaplatit debetní nebo kreditní kartou. Případně také můžete zaplatit penězi, které máte k dispozici na vašem Apple ID. Mezi další způsoby platby patří PayPal a Apple Cash. Pokud máte iPhone, předplatné iCloudu si můžete aktivovat v Nastavení.

By Royall Ashbach

Jak Navyšit iCloud? :: Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?
Užitečné odkazy