Domovská stránka > J > Jak Přeposlat Velký Soubor?

Jak přeposlat velký soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Jak poslat větší objem dat?

K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli). Jak velký objem dat lze poslat emailem? Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Také, jak velký soubor lze poslat přes úschovnu?

Služby pro posílání velkých souborů

Takových služeb je nejen na českém internetu celá řada – namátkou můžeme jmenovat například Úschovnu, jež nabízí bez registrace a zdarma možnost nahrát soubor velký až 30 GB, který bude k dispozici po dobu 14 dnů pro maximálně 30 stažení.
A další otázka, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dát? Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

Jak poslat něco přes úschovnu?

Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.
Jak poslat více souborů najednou? Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.

Jak poslat nekomu data?

ta je na 161 MB max. Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc. Může se také zeptat, jak velký soubor lze poslat přes whatsapp? Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Jak poslat mailem celou složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Pauly Kali

Jak poslouchat písničky offline? :: Jak co nejvíce zmenšit soubor?
Užitečné odkazy