Jak se spojit s podporou Facebooku?
Z hlediska e-mailu jsou mi známy tyto adresy:
- [email protected] - určený pro ty, kteří u Facebooku spendují vyšší částky.
- Pokud u Facebooku neutrácíte balík, směřujte raději svůj dotaz v angličtině na [email protected], kde vám odpoví do 24 hodin bez ohledu na výši spendu.
Jak se Odhlasit že stranky na FB?
Klasické prostředí mobilního prohlížeče
- Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
- Klepněte na Stránky a přejděte na svoji stránku.
- Klepněte na Další.
- Klepněte na Upravit nastavení > Obecné.
- V oddílu Odebrat stránku klepněte na Odstranit [název stránky]?
- Klepněte na Odstranit stránku.
Jak dlouho trva kontrola Facebooku?
Ovšem proces kontroly trvá od 7 dní až po 1 měsíc. Co delat kdyz mám Zablokovany Facebook? Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.
Tak jak poslat mail na facebook?
email na facebookfacebookemail
email na facebook
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Když jsem nedávno zkoumal možnosti nastavení, tak tam mám pocit bylo i tohle. poslední Potkan007 18.05.2013 11:44 | Potkan007 | 18.05.2013 11:44 |
Kde najít generátor kódu Facebook?
Aplikace Facebook pro mobilní telefony obsahuje generátor kódů pro Facebook. V nastavení Generátor kódů klikněte na Povolit Generátor kódů v aplikaci Facebook pro Android nebo iOS. Uvidíte výzvu, abyste v mobilní aplikaci Facebook v nabídce vybrali Generátor kódů a aktivovali ho. Jak zrusit zastupce na Facebooku? Jak si můžu přizpůsobit panel zástupců na Facebooku?
- Vpravo dole na Facebooku klepněte na .
- Vyberte Nastavení a soukromí.
- Klepněte na Nastavení a pak na Zástupci.
- Klepněte na Panel zástupců a pak klepněte vedle zástupce. Tím ho zapnete nebo vypnete.
Jak pridat profil na FB?
Jak propojit účet Facebook
- V navigačním panelu klikněte na ikonu Údaje o účtu a klikněte na možnost Nastavení účtu.
- Klikněte na Propojené účty.
- Klikněte na tlačítko Připojit účet pro Facebook.
- Přihlaste se k účtu, který spravuje facebookovou stránku nebo klikněte na tlačítko Vytvořit nový účet.