Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Z Youtube Zdarma?

Jak stáhnout video z YouTube zdarma?

Bezplatných programů na stahování z YouTube pro počítače s Windows je nespočet. Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com.

Přečtěte si více

Jak stahovat video do iPhone?

Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit. Jak ztlumit YouTube? YouTube

Můžete se rozhodnout, zda chcete ztlumit jen danou skladbu, nebo zvuk celého videa.

  1. Klikněte na VYBRAT AKCI.
  2. Zvolte typ ztlumení.
  3. V případě potřeby můžete upravit čas začátku a konce ztlumení.

Jak nastavit video na YouTube?

Správa nastavení kanálu

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .
  3. V levé nabídce vyberte možnost Kanál.
  4. Upravte nastavení kanálu a vyberte možnost Uložit.
Jak zamknout obrazovku při prehravani videa? Mám Android 4.1.2 a ve standardním přehrávači videa je při spuštění videa zcela napravo ikona zámku, po stisknutí se video uzamkne a nejde ukončit jinak než opět odemčením ikonou zámečku. Pak nemá žádné škvrně šanci. MX Player PRO pro android ma funkci zamceni obrazovky pri prehravani videa.

Jak vypnout dotykovou obrazovku?

Aller à Nastavení> Zabezpečení> Upřesnit> Připnutí obrazovky. (Ve starších verzích systému Android se tato část nazývá Zamykací obrazovka a zabezpečení). Aktivujte přepínač na. Můžete se také zeptat, co to je youtube vanced? Tato počítačová i mobilní aplikace je pravděpodobně nejpopulárnější alternativou známého video portálu, přičemž poskytovala hned několik pokročilých funkcí, které jsou na YouTube běžně schovány v balíku placeného Premium členství.

Jak se plati YouTube Premium?

V České republice můžete za YouTube Premium zaplatit buď platební kartou, PayPalem nebo službou my paysafecard, o které jsme psali zde. Podporovány jsou platební karty od společností MasterCard, VISA a American Express. Po zakoupení předplatného nezapomeňte na to, že se každý měsíc obnovuje. Jak bez reklam? 1 AdBlock Plus

AdBlock Plus zablokuje reklamy ještě před zobrazením a můžete si nastavit filtry pro malware a tlačítka sociálních sítí a vybrat si tak reklamy, které se zobrazovat budou.

Jak ziskat YouTube Premium zdarma?

Někteří z vás mohou teď získat YouTube Premium na dlouhou dobu úplně bezplatně. Jediné, co musíte splnit, je mít k vašemu Google účtu připojený telefon Samsung. Nemusíte ho ani aktivně používat, stačí, když je v databázi přiřazen k vašemu Google účtu. Pak už jenom stačí na webu YouTube zažádat o zkušební období.

By Mandych Stigler

Na co se ptat při rande? :: Jak dát YouTube na pozadi iPhone?
Užitečné odkazy