Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Z Youtube Na Mobil?

Jak stáhnout video z YouTube na mobil?

Yout.com – nejsnazší cesta jak stáhnou mp3 z Youtube

Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

Přečtěte si více

Jak stahovat video do iPhone?

Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit. Jak stáhnout video z YouTube Documents? Stáhněte si v App store aplikaci Documents by Readdle. Otevřete aplikace a v levém panelu zvolte „Browser“ Do kolonky zadejte URL webu, který vám umožní stáhnout video, například Apowersoft Downloader. Na stránce Apowersoft Downloader vložte zkopírovaný odkaz videa a dejte „Download“

Jak stahovat v Documents?

Nyní je třeba zvolit cestu, kam se má v aplikaci Documents požadovaná skladba uložit. Následně klikněte v pravém horním rohu na tlačítko Done. Klikněte vlevo dole na ikonu stahování, kde uvidíte průběžný stav. Po dokončeném stahování stačí kliknout na váš soubor a pokud je soubor zazipovaný, kliknutím jej rozbalíte. Jak stáhnout video z YouTube zdarma? Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Tak jak stáhnout video v mobilu?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout. Podle toho, jak dostat video z pc do iphone? Podívejte se, které aplikace pro iOS nebo iPadOS umí sdílet soubory s počítačem

  1. Na Macu nebo PC otevřete iTunes.
  2. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k počítači kabelem USB, který byl k zařízení přibalen.
  3. Klikněte na své zařízení v iTunes.
  4. Na levém bočním panelu klikněte na Sdílení souborů.

Jak dát do iPhone film?

Jak tedy film na iPhonu přehrát?

  1. Nainstalujte si aplikaci Movie Player 3 – Odkaz do App Store.
  2. Vlevo nahoře klepněte na tlačítko + a následně na “Files”
  3. Teď najděte stažený film či díl seriálu, klepněte na něj a mělo by dojít k jeho vložení do přehrávače.
  4. Klepněte na film/seriál a měl by se začít přehrávat.
Může se také zeptat, jak stáhnout video? 1.Stáhněte si video z webu - VidPaw Online Video Downloader
  1. Otevřete prohlížeč a přejděte na video, které chcete stáhnout.
  2. Zkopírujte adresu videa.
  3. Navštivte Online Video Downloader na nové kartě.
  4. Vložte adresu videa do prázdného pole a klikněte na ikonu Stažení knoflík.

Jak stáhnout seznam skladeb z YouTube?

Když v aplikaci YouTube narazíte na playlist nebo album, můžete klepnout na ikonu nabídky a vybrat možnost Stáhnout. Můžete také kliknout na ikonu stahování (šipka) na stránce podrobností alba nebo playlistu.

By Astraea

Jak stáhnout na iphone pisnicky? :: Jak vložit GIF do prezentace Google?
Užitečné odkazy