Domovská stránka > J > Jak Citovat Video Na Youtube Apa?

Jak citovat video na YouTube APA?

Jak citovat video na YouTube

Nebudete muset uvádět informace, například rok, ve kterém byl kanál vytvořen, použijte sf (bez data), protože důležitý je celkový obsah obecně. Ponechte „YouTube Channel“ místo „Video“ s hranatými závorkami, musíte uvést datum načtení, obsah kanálu se může změnit, pokud rozhodne autor.

Přečtěte si více

Jak citovat webové stranky?

Webová stránka - vedlejší webová stránka

Název webového sídla. Další názvy webového sídla [typ nosiče]. Další tvůrce. Místo: nakladatel, datum publikování, datum aktualizace/revize [datum citování].
Jak citovat čt24? Jméno tvůrce. Název pořadu [typ nosiče/formát]. Další tvůrci. Druh vysílání, název stanice, datum uvedení v zemi produkce.

Jak citovat Čsfd?

Internetové zdroje citujte uvedením oficiálního názvu dané stránky (je napsán na vrchní modré liště stránky prohlížeče), dále uveďte přístup ke zdroji a datum citace. Vzor: Zapomenuté světlo (1996) / ČSFD. cz, http://www.csfd.cz/film/6683-zapomenute- -svetlo, citováno 28. Proč se cituje? Při psaní odborného textu je třeba jednoznačně identifikovat dokumenty, které jste při práci použili a ze kterých jste čerpali. Tím umožníte čtenáři zpětně vyhledat literaturu, ze které jste čerpali, čímž mu umožníte, aby si vaše tvrzení ověřil. Tomuto odkazování na zdroje se říká citování.

Jak správně citovat film?

Obecná struktura citace:

Název filmu [alternativní názvy] [typ nosiče]. Režie. Země produkce: vydavatel, rok uvedení v zemi produkce. Poznámky.
Jak citovat webovou stránku Harvardský systém? Elektronické zdroje (harvardský systém: jméno-datum)

  1. Tvůrce, rok. Název publikace. Vedlejší názvy [typ nosiče]. Vydání. Další tvůrce.
  2. Název časopisu, rok [typ nosiče]. Místo: nakladatel, číslování [cit. datum citování]. ISSN.
  3. Tvůrce, rok. Název příspěvku. Další informace o příspěvku. Název časopisu.

Pokud jde o to, jak citovat webovou stránku v textu harvard?

webové stránky) mají v závorce pouze autora a rok. Pokud mají dva nebo více zdrojů stejného tvůrce i rok vydání, odlišují se malými písmeny abecedy přiřazenými k roku vydání. V takovém případě se písmena uvádí i v závěrečném seznamu zdrojů: (Šuleř, 2010a, s. 5) a (Šuleř, 2010b, s. Jak se odkazovat na internetové zdroje? Název hlavní webové stránky / webového sídla: podnázev hlavní webové stránky [typ nosiče]. Další tvůrce. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.

Jak citovat Ivysilani?

U dílu v rámci seriálového pořadu by mělo být uvedeno i číslo řady a epizody, název epizody, vysílající organizace, kanál a úplné datum. Vše se vypisuje ve tvaru, v jakém je uvedeno v citovaném zdroji. Je žádoucí uvést tvůrce seriálového pořadu (např.

By Philipps

Jak citovat rozhlasový pořad? :: Jak vypnout vyskakovací okna Windows 10?
Užitečné odkazy