Domovská stránka > J > Jak Stahovat Zdarma Z Youtube?

Jak stahovat zdarma z YouTube?

Youtube Downloader HD – jednoduché stahování

Výhodou aplikace Youtube Downloader HD je skutečnost, že je zcela zdarma. Nabízí jednoduché rozhraní, do kterého stačí zkopírovat URL videa a zvolit kvalitu. Volitelně můžete výsledek konvertovat do formátu MP4 pro iPhony, iPady a většinu zařízení s Androidem.

Přečtěte si více

Jak stáhnout video?

1.Stáhněte si video z webu - VidPaw Online Video Downloader

  1. Otevřete prohlížeč a přejděte na video, které chcete stáhnout.
  2. Zkopírujte adresu videa.
  3. Navštivte Online Video Downloader na nové kartě.
  4. Vložte adresu videa do prázdného pole a klikněte na ikonu Stažení knoflík.
Jak si stáhnout YouTube? Aplikaci YouTube si můžete stáhnout z obchodu Google Play. Další informace o správě stahování aplikace pro Android najdete v centru nápovědy Google Play. Poznámka: Aplikace funguje pouze na telefonech a tabletech se systémem Android 4.0 a novějším.

Jak stáhnout část videa z YouTube?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat. Kde stáhnout pisnicky? Pokud chcete mít hudbu k dispozici třeba i na cestách, zapněte si na mobilním zařízení chytré stahování:

  1. Otevřete aplikaci YouTube Music.
  2. Klepněte na profilovou fotku.
  3. Klepněte na Stažené soubory .
  4. Klepněte na Nastavení .
  5. Zapněte Chytré stahování.

Jak se stahuje z YouTube do mobilu?

TubeMate YouTube Downloader

Nová verze vypadá mnohem moderněji a její používání je ještě jednodušší. Hudbu můžete snadno stahovat doslova klepnutím prstu. Aplikace ve verzi 3 byla celkově zrychlena. K ukládání souborů ve formátu MP3 ještě budete potřebovat MP3 Video Converter.
Jak si stáhnout hudbu zdarma? Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.

Podle toho, jak stáhnout seznam skladeb z youtube?

YouTube Multi Downloader Online

Tento downloader umožňuje stahování playlistů, kanálů a VEVO hudby ve vysoké rychlosti. Stačí jednoduše do textového pole vložit URL odkaz videa a klepnout na tlačítko stáhnout.
Může se také zeptat, jak stáhnout libovolné video? Prvním nástrojem, který umožňuje stahování streamovaného videa, je Video Grabber. Je to zdarma a snadno se používá. Nabízí možnost stahovat videa z libovolného webu, včetně YouTube, Vimeo, Facebook, Vevo, Crunchyroll, Dailymotion, Bilibili, Metacafe, Twitch a mnoha dalších.

Jak stáhnout video z Stream CZ?

V nabídce Média zvolte Převést / Uložit. V horní liště okna, které Vám vyskočilo, klikněte na Síť. Do pole Zadejte prosím adresu URL vložte klávesovou zkratkou CTRL + V url adresu, kterou jsme si zkopírovali v prohlížeči u videa. A klikněte na Převést / Uložit.

By Rubetta Delgado

Jak pořídit snímek obrazovky? :: Jak stáhnout z Uschovny do iPhone?
Užitečné odkazy